látogató számláló

Lángelmék (Masterminds) - magyar előzetes + plakátok

A Lángelmék eredeti premierje tavaly nyáron lett volna, de a filmet gyártó Relativity Media csődbe ment, így a bemutató elmaradt. De szerencsére ez nem jelenti azt, hogy akik várták a filmet, azoknak le kell mondaniuk róla!
Az új amerikai premier már korábban kiderült, de most végre a hazai is megvan: 2016. október 6.


Vaksötét (Don't Breathe) - nemzetközi trailer + plakát

A 2013-as Gonosz halott alkotóinak újabb közös műve a nyár végétől a hazai mozikban is látható lesz.


Doctor Strange - magyar plakát

A szinkronizált előzetes ide kattintva tekinthető meg.

doctorstrange_hun_p1.png


Assassin's Creed - trailer + plakát

Callum Lynch (Michael Fassbender) fogja magát és visszautazik az időben, hogy befejezze, amit az ősei elkezdtek...
Az idén decemberben érkező film további szerepeiben többek közt Marion Cotillard, Jeremy Irons és Brendan Gleeson látható. A rendező Justin Kurzel (Macbeth). A Fox pedig - mint az kiderült néhány hónapja - már a folytatáson is dolgozik.


Hírek röviden (2016. május 11.)

Félelmetes múmia, késlekedő Beetlejuice, X-Men a '90-es években, újjászületett Zorro, Fox sorozatok és egy Star Wars cameo.


Swiss Army Man - green band + red band trailer + plakátok

A hajótörött Hank (Paul Dano) már éppen készül az örök vadászmezőkre, amikor barátra lel a lakatlan szigeten: talál egy hullát (Danile Radcliffe). A Swiss Army Man a Sundance filmfesztiválon elnyerte a legjobb rendezésért járó díjat.


Íme a 2017-ben érkező Múmia reboot szinopszisa

A Universal a napokban nyilvánosságra hozta a The Mummy című, a hazai mozikban valószínűleg 2017. június 8-án debütáló film leírását. A film a jelenben játszódik, a főszerepben Tom Cruise látható majd, a múmiát pedig Sofia Boutella (Kingsman: A titkos szolgálat, Star Trek: Mindenen Túl) alakítja. További szereplők: Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance.


Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War) - a magyar hangok

Egy kicsit késve ugyan, de talán még nem túlzottan.


Hírek röviden (2016. május 10.)

Új rovatot indítok, melyben összefoglalom azokat a híreket, melyekről úgy gondolom, hogy érdemes megemlíteni, ám nem szeretnék rájuk külön-külön blogbejegyzést szánni.
A rovat akkor jelentkezik... amikor eszembe jut.


Pro Video: 2016. júniusi megjelenések

Júniusban Robert De Niro elszabadul, megtudhatjuk, hogyan legyünk szinglik és egy magyar film is bejelentkezik.


Inferno - magyar előzetes + plakátok

Langdon professzor (Tom Hanks) felébred. A Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója számára ez kivételesen nem hétköznapi eset. Ugyanis egy firenzei kórházban van, és nem tudja, hogyan került oda. Lőtt sebbel ápolják, és azt a különös tárgyat sem tudja megmagyarázni, amit nála találnak.
A prof. - mint eddigi kalandjai során mindig - ismét egyszerre kénytelen menekülni és nyomozni. Egy fiatal orvosnő (Felicity Jones) segítségével próbálja keresztülvágni magát az őt körülvevő rejtélyek hálóján. Csupán Dante legendás műve, a Pokol néhány sora segíti - és úgy érzi, egyre mélyebbre kerül az életre kelő, rejtélyekkel és fenyegetésekkel teli pokolban.


süti beállítások módosítása