látogató számláló

Bontonfilm: 2016. júniusi megjelenések

Jön a nagyszájú antihős, egy jubiláló idegen invázió és a dán lány; közben Brad Pitt és Angelina Jolie a tengerhez, míg Saoirse Ronan Brooklynba megy. Átélhetjük az 5. hullámot és egy bolondos vadászidényt, a rosszfiúk pedig végre bekékülnek.


Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) - a magyar hangok

Azt hiszem, A zöld íjász magyar szinkronjának rajongói csalódni fognak...


Kritika: X-Men - Apokalipszis (X-Men: Apocalypse)

Apokalipszis most!

Én kifejezetten szeretem az X-Men csapatot. A mutánsokkal először filmen keresztül ismerkedtem meg. Persze előtte is tudtam, hogy léteznek az X-ek képregény formájában, de akkor még nem keltették fel az érdeklődésemet. Viszont mikor már túl voltam az X-Men második részén, egyből elszántam vetettem bele magamat az X-Men történeteinek megismerésébe. A filmeken kívül a Cartoon Networkon futó Toonami blokk alatt is ment egy X-Men rajzfilmsorozat, aminek a címe X-Men: Evolúció volt. A sorozat a filmek mellé jó kis kiegészítő volt számomra, hogy a legtöbb mutánst megismerjem. Természetesen ezt követően jöttek a képregények is, amik még jobban elmélyítettek a mutánsok kalandjaiban. Eleinte nem is tudtam, mi fogott meg ennyire bennük, aztán ahogy egyre jobban felcseperedtem, rájöttem. Némely mutáns képessége lenyűgözött. Számtalan karaktert vonultat fel a képregénysorozat, így az ember biztosan megtalálja a hozzá közel álló karaktert, akivel, azonosulni tud.

xmenapocalypse_pic01_620.png


Transformers: The Last Knight - bejelentés

Az alábbi kis videó azt hivatott bejelenteni, hogy a Transformers-széria következő részének Transformers: The Last Knight lesz a címe, illetve hogy idén júniusban indul a forgatás Michael Bay vezénylésével, Mark WahlbergJosh Duhamel, Isabela Moner és Jerrod Carmichael szereplésével.
USA premier: 2017. június 23.


Az ördögűző (The Exorcist) - trailer

William Peter Blatty 1971-es regénye a Fox tévésorozataként éled újjá. A pilot rendezője Rupert Wyatt (A majmok bolygója - Lázadás), írója pedig Jeremy Slater (A Lazarus-hatás, Fantasztikus Négyes).
Szereplők: Geena Davis, Ben Daniels, Alfonso Herrera, Camille Guaty és Brianne Howey.


Halálos fegyver (Lethal Weapon) - trailer

A jövőre 30 éves Halálos fegyver tévésorozatként indul újra, mint azt már olvashattátok blogunkon. (Korábban mozifilmes rebootról is szó esett, melynek egyik főszerepére Chris Hemsworth volt az állítólagos kiszemelt.)

A sorozat pilotját McG (Charlie angyalai 1-2., Terminátor - Megváltás, Kémes hármas) dirigálta és Matthew Miller (Chuck, Tökéletes célpont, Las Vegas) írta.
Martin Riggs és Roger Murtaugh szerepében Clayne Crawford és Damon Wayans brillírozik.


Hírek röviden (2016. május 16.)

Íródó Pacific Rim 2, visszatérő professzor, Kurt Russell befejezte, folytatódó Fantasztikus Négyes, bővülő szereplőgárda a Fekete Párducnál, gazdagodó Marvel Studios, valamit egy kis Godzilla és King Kong.


süti beállítások módosítása