látogató számláló

Sherlock: 4. évad - teaser trailer

2017-ben jön a Sherlock 4. évada, amely valószínűleg az utolsó is lesz, legalábbis jó ideig - állítja Steven Moffat. Mint azt tudjuk, a két főszereplő időközben akkora sztár lett, hogy nehéz megfelelő időpontot találni nekik a sorozat forgatására, pláne úgy, hogy mindketten egyszerre ráérjenek.


A Nagy Fal (The Great Wall) - magyar előzetes + plakát

Kína eddigi legdrágább filmjében Matt Damon küzd a szörnyek ellen. Képek a filmből itt
Tervezett hazai bemutató: 2017. január 5.


A Nagy Fal (The Great Wall) - képek

Várhatóan 2017. február 23-án érkezik a hazai mozikba a valaha készült legdrágább kínai film, A Nagy Fal. A 3D-s szörnyfilm rendezője Zhang Yimou, főbb szereplői pedig Matt Damon, Willem Dafoe, Pedro Pascal, Andy Lau, Luhan és Jing Tian.
A film ötletgazdája Max Brooks, a World War Z - Zombiháború c. könyv írója, valamint Marshall Herskovitz és Edward Zwick, a forgatókönyvet Tony Gilroy, Carlo Bernard és Doug Miro írta.

great_wall_01.png


Kritika: Jason Bourne

Bourne visszatért, de vajon megérte?

A Bourne-trilógia kifejezetten jó akciófilmekből áll össze, minden egyes rész magában hordozza a jó akciófilmek ismérveit. Azért írom, hogy trilógia, mert a 2012-es A Bourne-hagyaték nem folytatás, csupán a harmadik rész kiegészítése. Sőt a történetszála is párhuzamosan játszódott a harmadik részével, és amúgy elég gyenge sztorija volt.

Bár a 2007-es A Bourne-ultimátummal úgy nézett ki, hogy mindenre fény derült Jason Bourne múltját illetően, hisz még maga Jason is mondta a film végén, hogy már mindenre emlékszik és megtudta, hogy önként vett részt a programban, aminek keretén belül profi ügynöknek képzeték ki. Sőt ezzel együtt úgy tűnt, hogy a hajszájának is végé szakadt, ám a stúdió úgy érezte, hogy még egyszer, utoljára feltámasztják Jason Bourne-t.

jason_bourne_pic_02.jpg


Suicide Squad-karakterbemutató: A többiek

Egységben az erő.

Jokerről és Deadshotról már olvashattatok egy-egy írást. Most jöjjenek a többiek röviden, egy közös bejegyzés formájában.

suicide_squad_team.jpg


Suicide Squad - Öngyilkos osztag (Suicide Squad) - a magyar hangok

Vélemények?


süti beállítások módosítása