látogató számláló

Októberben többféle formában jön el az apokalipszis

A sors ismét úgy akarja, hogy X Professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (az Oscar®-díjas Jennifer Lawrence) útjai keresztezzék egymást. Több ezer év után ugyanis felébred Apokalipszis (Oscar Isaac), az első és leghatalmasabb mutáns, aki undorral konstatálja, hogy a Földet az emberek uralják. Félelmetes erejével meg akarja tisztítani a bolygót, hogy új világrendet hozzon létre. Küldetése sikerének érdekében elindul, hogy összegyűjtse négy segédjét: egyikük Magneto lesz, aki Lengyelországban bujkálva próbált normális életet élni. X Professzor iskolájában is véget ér az átmeneti nyugalom: a háborúban senki nem maradhat semleges, a tehetséges diákokon múlik az emberiség sorsa.


Kétféle steelbookban is jön a Warcraft - A kezdetek hazai kiadása

A pofás vagy a pofátlan fémdobozt választod?

Azeroth békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló otthonukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik az átjáró a két világ között, az egyik seregre pusztítás, a másikra megsemmisülés vár. A szemben álló felek hőseinek összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz hatalomról és áldozathozatalról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.


Pro Video: 2016. októberi megjelenések

Íme a Pro Video októberi DVD/Blu-ray megjelenései.


Bontonfilm: 2016. októberi megjelenések

Íme a Bontonfilm októberi DVD/Blu-ray megjelenései.


Annabelle 2 - teaser trailer

A David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény) rendezésében készült film 2017 májusában kerül az amerikai mozikba.


Vaiana (Moana) - trailer + plakátok

A forgatókönyvíró-rendezők, Ron Clements és John Musker nagy kedvenceim, így remélem, hogy nem okoznak csalódást olyan rajzfilmek után, mint A kis hableány, az Aladdin, a Herkules vagy A kincses bolygó.
Az előző trailer magyar változata ide kattintva tekinthető meg.
Tervezett hazai bemutató: 2016. december 1.


Az X-Men - Apokalipszis kivágott plázás jelenete

Az ifjú mutánsok elmentek a plázába, csak aztán mi végül nem láttuk, de legalább megtudtuk - miután kijönnek A Jedi visszatér vetítéséről -, hogy Simon Kinberg/Bryan Singer nem szereti az X-Men - Az ellenállás vége c. filmet (vagy az Apokalipszis-t szólták le burkoltan a filmek harmadik részére tett megjegyzéssel).

Az alábbi klassz kis jelenetben a talpalávalót a Men Without Hats szolgáltatja a Safety Dance c. dallal, melynek én a másik verzióját jobban kedvelem, de el kell ismerni, hogy ehhez a '80-as évekbeli "plázatúrához" a közben hallható változat jobban passzol.


A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) - magyar előzetes + plakát

A YouTube csatornánkon A szürke ötven árnyalata egyik magyar előzetesét a videómegosztó adatai szerint több férfi nézte meg, mint nő. Vajon ezzel is így lesz?


Vaiana (Moana) - plakát

Szenilla cameo a jobb oldalon? Ki tudja... Azt viszont már lehet tudni - mert a rendezők elárulták -, hogy Ficánka (A kis hableány) és Olaf (Jégvarázs) el lesz rejtve valahol a filmben. Az új trailer csütörtökön érkezik, a korábbi előzetes pedig (magyar szinkronnal) ide kattintva tekinthető meg.

moana_p4.png


Kritika: Scream Queens - Gyilkos történet - 1. évad (Scream Queens)

Sikolykirálynők.

A Scream Queens a jelenleg futó legjobb horror-vígjáték sorozat. Egy ismerősöm ajánlotta a sorozatot mondván, hogy nagyon jó és mivel nem volt mit néznem mostanság, belevettettem magamat és mondanom sem kell, totál megérte! Ha valaki utánanéz a sorozatnak és elrettentené az élénk színvilága, meg a sok női karaktere, annak azt mondom, nem minden az aminek látszik. Én simán végignéztem az első évadot úgy, hogy egyszer se kérdőjeleztem meg a férfiasságomat. Sőt ebben a sorozatban az a legjobb, hogy mind a férfiak, mind a nők egyaránt élvezhetik, szóval aki barátnőstül akar sorozatot nézni, annak is teljes mértékben tudom ajánlani.

screamqueens_pic_620.jpg


süti beállítások módosítása