látogató számláló

Utazók (Passengers) - magyar előzetes

2017 januárjában a mozikban.


John Wick: Chapter Two - plakát

Golyóálló.

Chad Stahelski rendező, Derek Kolstad forgatókönyvíró és Keanu Reeves mellett visszatér még John Leguizamo és Ian McShane, valamint csatlakozik hozzájuk Laurence Fishburne és Peter Stormare.

john_wick_chapter_two_p1.jpg


Power Rangers - plakátok

Ha most elképzelem magam a mozipénztárnál, ahogy jegyet kérek a Power Rangersre, egy ambivalens érzés fog el: nem tudom, röhögjek-e vagy sírjak. Akaratlanul is az 1993-as sorozat jut eszembe, amiről ma már nem tudnám megmondani, hogyan tudott kölyökkoromban a képernyő előtt tartani. Remélem, az első előzetes megjelenése után már nem így fogok hozzáállni...

A főbb szerepekben Dacre Montgomery, Naomi Scott, Becky G., RJ Cyler és Ludi Lin látható, valamint Elizabeth Banks, mint Rita Repulsa és Bryan Cranston, mint Zordon.

power_rangers_p10.png


Apavadászat (Bastards) - magyar előzetes

Owen Wilson és Ed Helms az apját keresi Lawrence Sher, a Másnaposok-trilógia, a Terhes társaság és a Haverok fegyverben operatőrének első rendezésében.


Utazók (Passengers) - trailer + nemzetközi trailer + plakát

Morten Tyldum rendező (Kódjátszma, Fejvadászok) és Jon Spaihts forgatókönyvíró (Prometheus, Doctor Strange, Pacific Rim: Maelstrom, A múmia reboot) hibernálja, az űrbe küldi, majd a tervezettnél 90 évvel korábban felébreszti Jennifer Lawrence-t és Chris Prattet.


Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) - teaser videók

A Mr. Robot második évadjának fináléja közben debütáltak az alábbi videók, melyek a Páncélba zárt szellem jövő márciusban érkező élőszereplős feldolgozásához hivatottak kedvet csinálni. A filmet Rupert Sanders (Hófehér és a vadász) rendezte, a főbb szerepekben Scarlett Johansson, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbæk és Takeshi Kitano esz látható.


Kritika: A hét mesterlövész (The Magnificent Seven - 2016)

Vadnyugati feláldozhatók.

A remake (egy film, sorozat vagy egyéb művészi alkotás felújított, újragondolt változata, adaptációjaszükségessége az én meglátásom szerint három esetben indokolt. (Most szűkítsük le ezt a filmek világára.) Az első: ha az eredeti film rossz volt, de van benne potenciál és egy jobb forgatókönyvíróval és/vagy rendezővel, kilehet belőle hozni a legjobbat. A második: ha az eredeti művet több szemszögből is meglehet közelíteni, és másfajta értelmezést lehet neki adni. A harmadik: a mai technikával jobb és szebb látványt lehet adni a filmnek. Bár utóbbi szerintem nagyon erőltetett.

magnificent7_2016_620.jpg


süti beállítások módosítása