látogató számláló

Jurassic World - speciális effektek előtt és után

Ez a videó nem a speciális effektek készítését mutatja be (olyan is van itt és itt), csupán összehasonlítja egy adott jelenet (összesen négy darab) nyers felvételeit a végleges változattal.
Hasonló videóval a Jurassic Park és Az elveszett világ - Jurassic Park 2. is rendelkezik, ha valaki esetleg még nem találkozott velük.


Cop Mortem - előzetes

Kovalik József kaszkadőr és harcművész Joseph MacLeod írói álnéven adta ki Élni vagy pokolra jutni c. regényét, most pedig filmet rendezett belőle Cop Mortem címmel. Van benne Kamarás Iván, Anger Zsolt, Gáti Oszkár, Gesztesi Károly, Szabó Győző és nagyon durva VFX a mosdókagylós snittben. Íme:


Doctor Strange - tv spot + IMAX plakát + karakterplakátok

Október 10-én a Marvel egy kis exkluzív anyaggal kedveskedik a tengerentúli rajongóknak: 15 perc a Doctor Strange-ből IMAX 3D-ben, ingyen és bérmentve. (Nyugi, már csak 35 nap a hazai bemutatóig!)
Addig is itt egy új előzetes, valamint az IMAX esemény plakátja, plusz további plakátok. Magyar előzetest itt és itt találtok, a legújabb magyar plakátot pedig itt.


Vaiana (Moana) - 2. magyar előzetes + plakátok

27 évvel ezelőtt A kis hableánnyal* írta be magát a Disney (és a rajzfilmek) nagykönyvébe a John Musker-Ron Clements duó, majd jött az Aladdin, a Herkules, A kincses bolygó, végül pedig hét évvel ezelőtt A hercegnő és a béka. (Én ezeket említettem volna meg a plakáton és egyéb reklámanyagokban, bár lehet, hogy marketing szempontjából előnyösebb a Zootropolis és a Jégvarázs...)
Musker és Clements idén egy újabb animációs mozifilmet mutat be, és most először teljes egészében CGI filmet készítettek. Imádom a munkáikat, így bízom benne, hogy nem okoznak csalódást ezúttal sem.


Doctor Strange - magyar plakát

A magyar előzetesek ide és ide kattintva érhetők el. 37 nap múlva premier.

doctorstrange_hun_p3.png


süti beállítások módosítása