látogató számláló

Komoly üzenettel jön a Jurassic World 2

Természetesen nagyon látványos és izgalmas lesz a Jurassic World folytatása, de ezúttal komoly üzenetet is hordoz majd. Az előző rész rendezője és az új epizód egyik forgatókönyvírója, Colin Trevorrow elárulta, hogy a dinók sorsa metaforául szolgál majd: rajtuk keresztül az alkotók azt mutatják be, milyen felelőtlenül és kegyetlenül bánnak az emberek az állatokkal. Könyörtelenül kísérleteznek velük, vagy egyszerűen saját maguk szórakoztatására tartják őket. J.A. Bayona, az új film rendezője ugyanakkor cáfolta, hogy olyan cselekményszál is lenne, amely arról szól, hogy a dinókból biofegyvert akarnak kifejleszteni.


A múmia után a Farkasembert is feltámasztja a Universal stúdió

Komolyan veszi elhatározását a Universal stúdió, miszerint feltámasztja Hollywood hőskorának klasszikus moziszörnyeit. A múmia már elkészült Tom Cruise főszereplésével, Johnny Depp leszerződött A láthatatlan ember címszerepére, Russell Crowe lesz Dr. Jekyll és Mr. Hyde, Javier Bardem pedig Frankenstein. Azt még nem tudni biztosan, hogy a Farkasember főszerepét melyik A kategóriás sztárra bízzák, de azt suttogják, hogy Dwayne Johnson erősen esélyes a feladatra. A Farkasember történetét David Callahan forgatókönyvíróra bízták, aki legutóbb a Godzillát jegyezte ebben a minőségben.


Szétszedik Tom Cruise-t a kínaiak

Kínában népszerűsíti új filmjét Tom Cruise, aki rendkívül népszerű a hatalmas országban. A Jack Reacher: Nincs visszaútnak két bemutatója is volt, az egyik Sanghajban, a másik Pekingben, és a testőröknek nagyon kellett vigyázni Tom Cruise-ra, nehogy szétszedjék őt a rajongók. A szupersztár azonban állta a sarat, mindenhol engedte, hogy szelfik százait készítsék vele, sosem fagyott le az arcáról kisfiús mosolya.


Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) - 2. trailer + plakát

Ahogy ígértük, itt az új előzetes, plusz még egyszer a tegnapi plakát, ha valaki lemaradt róla. 63 nap múlva premier!


Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) - plakát

~63 nap múlva itt a hazai premier, holnap pedig a végső előzetes.

rogue_one_p5.png


A Nagy Fal (The Great Wall) - karakterplakátok

Posztert kapott William Garin (Matt Damon), Lin Mei parancsnok (Jing Tian), Pero Tovar (Pedro Pascal) és a császár (Junkai Wang).
A film magyar előzetesei itt és itt tekinthetők meg.

greatwall_k1.png


Kritika: Inferno

Éjfél előtt egy perccel.

Dan Brown könyveit lehet szeretni és nem szeretni, de az vitathatatlan, hogy az egyik legfelkapottabb bestseller író. Művei közül a legkiemelkedőbb alkotás a Robert Langdon-tetralógia. Tudjátok, az a sorozat amelyik az Angyalok és démonokkal kezdődik és jelenleg az Infernoval zárul. Csak idők kérdése volt, hogy Hollywood is felfigyeljen az író munkásságára, és mivel a filmiparban pont tátongó üresség volt a történelmi thrillerek terén, éppen kapóra jött, hogy valaki filmet csináljon a műveiből. Ez a valaki pedig Ron Howard volt. A rendező úr tavalyi alkotásában (A tenger szívében) elég nagyot csalódtam, ám mégis bizalmat adtam az új filmjének. Mondván, abban a filmstílusban, amit az Inferno is képvisel, eléggé benne van már, hiszen a filmtrilógia előző két részét (A Da Vinci-kódot, és az Angyalok és démonokat) is ő rendezte. Persze most a nagy könyvrajongók nézzék el a rendező úrnak, hogy Az elveszett jelkép című mű nem került megfilmesítésre, mert az elmondása szerint egyáltalán nem kedvelte, így az Inferno lett a filmtrilógia záróakkordja.

inferno_2016_pic01_620.jpg


Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) - karakterplakátok

A film magyar előzetesei itt és itt tekinthetők meg, két magyar plakát pedig itt.


Játék: nyerj páros belépőt a "Jack Reacher: Nincs visszaút" premier előtti vetítésére!

Jack Reacher (Tom Cruise) visszatér a maga sajátos igazságszolgáltatási módszereivel ebben a várva várt folytatásban.
Susan Turner hadnagyot (Cobie Smulders), aki Reacher régi nyomozóegységének jelenlegi vezetője, letartóztatják hazaárulásért. Reacher nem kételkedik a nő ártatlanságában, de ahhoz, hogy ezt bizonyítani tudja, ki kell szabadítania őt a börtönből, és fel kell tárnia egy nagyszabású kormányzati összeesküvést. Az események gyorsan eldurvulnak, és a szökésben lévő páros számára már nem csupán a saját nevük tisztázása a tét, hanem az életük is. A nyomozás során Reacher olyan titokra bukkan, amely örökre megváltoztathatja az életét...
A Jack Reacher: Nincs visszaút c. filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.

jackreacher2_jatek.png


süti beállítások módosítása