látogató számláló

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet (Rogue One: A Star Wars Story) - Empire borító

Az Empire magazin megszerezte a Halálcsillag tervrajzát.

rogue_one_empire_cover.png


Bontonfilm: 2016. decemberi megjelenések

Íme a Bontonfilm decemberi DVD/BD kínálata.


Kong: Koponya-sziget (Kong: Skull Island) - trailer + plakátok

Éljen a király! 


Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) - plakát

Az egyik legjobb plakát sokáig csak egy kis felbontású fotón, orosz változatban volt elérhető, ám most megérkezett angolul is - magyarul se lenne rossz...

rogueone_p19.png


Pro Video: 2016. decemberi megjelenések

Íme a Pro Video decemberi DVD/BD kínálata.


Utazók (Passengers) - plakátok

A magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.

utazok_hun_p2.png


Assassin's Creed - plakát

A magyar előzetesek itt és itt tekinthetők meg.

assassins_creed_p4.png


Logan - plakát

Logan futása.

A Logan c. film szinkronizált előzetese itt található.

logan_p2.png


Énekelj! (Sing) - a magyar hangok

Karácsonykor ismét szóhoz jutnak az állatok. Az Illumination Entertainment legújabb animációs filmjében 85 sláger csendül fel, melyeket állatok, pontosabban az őket megszólaltató neves színészek adnak elő. De kik beszélnek helyettük magyarul?


65 mm-es filmre forog a Star Wars IX. epizódja

George Lucas az előzmény-trilógia idején határozottan támogatta a digitális kamerákkal történő filmezést, ám J.J. Abrams - ahogy pl. a valódi díszletekkel is - megpróbálta visszaidézni a klasszikus trilógia készítésének bizonyos metódusait Az ébredő Erő megalkotása során, így ő ismét a filmszalagot választotta, de csak a 35 mm-est. Ebben követte őt Rian Johnson, a VIII. epizód rendezője is. Ám a Kodak bejelentette: Colin Trevorrow, a IX. rész direktora a sokkal részletesebb és tisztább kép, valamint gazdagabb színvilág rögzítésére képes 65 mm-es filmszalagot választotta, melyet Quentin Tarantino és Christopher Nolan is előszeretettel alkalmaz.


Megvan, mikor indul a Jurassic World 2. forgatása

Colin Trevorrow-nak, az előző rész direktorának köszönhetően azt már tudjuk egy ideje, hogy a Jurassic World folytatása komoly üzenettel jön és hogy milyen (nem) lesz, most viszont már azt is elárulták, hogy mikor kezdik a J.A. Bayona rendező (Árvaház, A lehetetlen, Szólít a szörny) vezényletével készülő film forgatását: jövő márciusban. Bayona ejtett néhány szót a háttérben folyó munkálatokról:

Minden történet más. Meg kell találnod a mélységüket és meg kell próbálnod bemutatni azt a vásznon. A Jurassic World folytatása több együttműködést igényel tőlem az eddigiekhez képest. Nem csak Colin Trevorrowról van szó, hanem Steven Spielbergről és Frank Marshallról is, hiszen ez a film az ő gyermekük is. A közös munka során megosztjuk egymással a nézeteinket és együttműködve életre keltjük a sztorit. Ugyanakkor az elmesélése közben megpróbálok valami személyeset is keresni a történetben, tehát belőlem is sok lesz a filmben.


Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet (Rogue One: A Star Wars Story) - IMAX plakát

31 nap a hazai premierig.

rogue_one_p18.png


Kong: Koponya-sziget (Kong: Skull Island) - sneak peek

Szerdán jön az új, közel két és fél perces előzetes.


A démon arca (Incarnate) - magyar előzetes + plakát

Dr. Ember (Aaron Eckhart) nem ördögűző. Más módszerekkel küzd a világunkban felbukkanó démonok ellen. Nem hisz a keresztben, a vallásos hókuszpókuszokban – nem is szorul rájuk, mert különleges képességei vannak: be tud hatolni a megszállott agyba, hogy ott, belül keresse meg a Gonoszt, és küzdjön meg vele.
Egy régi, tragikus emlék azonban hosszú évek óta visszatartotta attól, hogy használja, amit tud. Amikor viszont hírét veszi, hogy egy 11 éves fiút egy minden eddiginél nagyobb hatalmú démon sanyargat, és a körülötte élők halálos veszélyben vannak, mégis ráveszi magát az utolsó bevetésre. De ehhez a saját démonait kell először legyőznie. Azután kezdődhet a hosszú, rettentő utazás egy megszállot gyerek gondolatai között…

Jason Blum producer bábáskodott az Insidious, a Sinister, a Parajelenségek, A Lazarus-hatás és még számos legendássá vált horror születésénél. Ezúttal a Törésvonal rendezőjével fogott össze egy látványos, meghökkentő és nagyon félelmetes film kedvéért.


A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) - trailer + plakát

Néhány infó, amit esetleg érdemes tudni a filmről, ide kattintva olvasható.


süti beállítások módosítása