látogató számláló

A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - teaser trailer

Az elő-előzetes magyar változata és a magyar plakát ide kattintva tekinthető meg.


A Páncélba zárt szellem rajongói kibékültek Scarlett Johanssonnal

A manga hazájában is.

Tavaly hatalmas felzúdulást keltett, hogy Scarlett Johansson kapta meg a Páncélba zárt szellem főszerepét. Az eredeti manga-, illetve animesorozat a japán popkultúra szerves része, ezért sokan nem értették, miért nem ázsiai sztár játssza majd a félig robot, félig ember Őrnagy szerepét. Aztán amióta csordogálni kezdtek az előzetesek, egyre többen ismerték el (Japánban is!), hogy Scarlett Johansson nem is olyan rossz választás. Sok korábban dühös rajongó meaculpázott, és azt posztolta, hogy alig várja a filmet. A Szárnyas fejvadász- és a Mátrix-látványvilág magasabb szintre emelését az alkotók azzal fejelték meg, hogy a színésznő virtuálisan meztelenül szerepel, ez pedig szemlátomást megbocsáthatóvá teszi, hogy nem Oszakában született.

(Ghost in the Shell – hazai bemutató: 2017. március 30.)

UIP hírek


Lego Batman - A film (The Lego Batman Movie) - magyar előzetes + plakátok

Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével.
Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal… lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.

 A LEGO kaland pörgős humora és szögletes animációja 2014-ben hatalmas sikert aratott. Az ott kikísérletezett műfaj most újabb magasságokba emelkedik: sok vicc, sok akció, sok kocka!

Tervezett hazai bemutató: 2017. február.


Monster Trucks - magyar előzetes + plakátok

Vajon mi az a kifejezés, amit még szó szerint lehetne venni, hogy aztán film készülhessen belőle?

FIGYELEM! A hazai bemutató elmarad!


Vaiana (Moana) - a magyar hangok

A kis hableány, az Aladdin, a Herkules, A kincses bolygó és A hercegnő és a béka rendezőpárosának új filmje mától látható a hazai mozikban. 


Kritika: Vaiana (Moana)

Vár a zátonyon túli világ!

Idén két új animációs Disney-filmmel lettünk gazdagabbak: a Zootropolis - Állati nagy balhé tavasszal mutatkozott be, most pedig megérkezett a Vaiana. A csendes-óceáni világ nem áll távol a stúdiótól, elég csak a 2002-ben bemutatott Lilo és Stitch - A csillagkutya című rajzfilmre gondolni. (Persze a két filmnek semmi köze egymáshoz azon kívül, hogy mindkettőben egy szigeten élő népcsoport életébe pillanthatunk be, csak gondoltam megemlítem, még mielőtt valaki azt hinné, hogy csendes-óceáni népekről először mesél a stúdió.)

moana_pic_01.png


Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet (Rogue One: A Star Wars Story) - plakát

17 nap a hazai premierig. A jegyek már kaphatók. Magyar előzetesek ide kattintva láthatók.

rogue_one_p33.png


Élet (Life) - magyar előzetes

Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket: az idegen életet egy tárolóedényben magukkal viszik.
Olyasmi kerül a Földre, ami nem odavaló. Valami elkeveredik a földi életformával, ami addig egészen másképp élt, és másképp gondolkodott. A működése ismeretlen, a céljai kideríthetetlenek.
A Föld még sosem volt ekkora veszélyben. És ami a bajt hozza rá, az az élet…

A Deadpool írópárosa és Ryan Reynolds újra együtt dolgozik, de most bevonták Jake Gyllenhaalt és a legutóbbi Mission: Impossible bombázóját, Rebeca Fergusont is.


Wonder Woman - magyar előzetes + plakátok

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai.
Míg meg nem látta az első férfit.
Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan Sa parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba.
Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére… és megsejti, hogy mi a végzete…

A DC Comics képregények alapján készült filmek eddig is óriási költségvetésből, szemkápráztató látványvilággal és hatalmas akciójelenetekkel kápráztatták el nézőiket. Most az egyik legizgalmasabb és biztosan legszebb szereplő (Gal Gadot) saját csatákban és csodákban gazdag történetét ismerhetjük meg. Egy nő felveszi a harcot az egész világgal.


süti beállítások módosítása