látogató számláló

Zootropolis - Állati nagy balhé (Zootopia) - a magyar hangok

A Disney 55. egész estés animációs mozifilmje mától látható a mozikban. A folytatásból megtudhatjátok, kik magyarították a szereplőket. Zootropolis nyereményjátékunkért pedig kattintsatok ide!


Játék: nyerj "Zootropolis - Állati nagy balhé" ajándéktárgyat!

A Disney legújabb egész estés animációs filmje már látható a mozikban, és ebből az alkalomból a forgalmazótól kaptunk néhány Zootropolis - Állati nagy balhé témájú jégkockakészítőt, amelyet most megnyerhettek.
Köszönjük a felajánlást a Forum Hungary-nek!


Szellemirtók (Ghostbusters) - trailer

Vélemény?
(Nemzetközi trailer itt.)


Zootropolis - Állati nagy balhé (Zootopia) - plakátok

A Zootropolis-hoz - amely egyébként mától látható a hazai mozikban - már korábban is érkeztek hivatalos plakátparódiák - csak úgy -, most viszont kifejezetten az Oscar-jelölt filmek plakátjait dizájnolták át.

zootopia_oscars03.jpg


Bontonfilm: 2016. márciusi megjelenések

Márciusban visszatér a fantom, Maggie átalakul, eljuthatunk egyenesen Comptonba, düböröghet a szívünk, átsétálhatunk egy dróton a World Trade Center ikertornyai között, és ettől akár libabőrösek is lehetünk.


Szenilla nyomában (Finding Dory) - 2. trailer + plakátok

Az első előzetes magyar szinkronnal megtekinthető ide kattintva.


Pro Video: 2016. márciusi megjelenések

Elnézést a késésért!


A Star Wars: Az ébredő Erő a legnézettebb film Magyarországon

Alig több mint 10 héttel a premier után a Star Wars: Az ébredő Erő lett a legtöbb bevételt generáló és legtöbb nézőt vonzó film Magyarországon; 1.809.796.126 forint jegybevétellel és 1.223.167 fő nézőszámmal leszorította a trónról az eddigi csúcstartó Avatart (bevétel: 1.775.676.870, nézőszám: 1.220.866). Mivel a film továbbra is megtalálható a mozik műsorán, így az új rekord valószínűleg tovább fog nőni.


Oscar-díj 2016: a nyertesek

Nos, a két legfontosabb: a Saul fia nyert, Leonardo DiCaprio nyert!


süti beállítások módosítása