látogató számláló

Játék: nyerj páros belépőt a "Körök" premier előtti vetítésére!

A közkedvelt Kör sorozat újabb fejezetében Julia, a fiatal lány aggódni kezd barátja miatt, mivel a fiú egy sötét szubkultúrába keveredik, amely egy rejtélyes videokazetta körül alakult ki. A kazettán van egy film, amit ha valaki megnéz, az állítólag hét nappal később meghal. Julia feláldozza magát, hogy megmentse szerelmét, ám eközben szörnyű felfedezésre bukkan: van egy film a filmen belül, amit eddig még senki sem vett észre...

Körök c. filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban. 

rings_620_1.png

 

Nyerj páros belépőt a Körök premier előtti vetítésére, amely 2017. február 1-jén este lesz egy budapesti moziban! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a blogbejegyzést a saját üzenőfaladon a #nyereményjáték hashtaggel, és küldd el e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya "Samara" legyen (idézőjel nélkül).

A leveleket január 30-án éjfélig várjuk, másnap sorsolunk és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Sok szerencsét mindenkinek!

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!

rings_hun_p1_1.png


süti beállítások módosítása