látogató számláló

Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War) - trailer + magyar plakát

Nem, nem álmodtok, ez már tényleg az, aminek látszik. A közönség csupán azért nem vágta a centit eddig a napig, mert nem tudták, hogy mikor kezdjék vágni; de most itt van, végre megérkezett a Bosszúállók: Végtelen háború első hivatalos, nem csak a D23/Comic-Con nézőinek szánt előzetese.


Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War) - plakát

És a régóta várt hír: holnap érkezik az első előzetes!


Marvel Filmes Univerzum - Vanity Fair borítók + képek

A kapcsolódó cikk a Vanity Fair honlapján olvasható el angolul, magyarul pedig egy összefoglaló található a Marvel Magyarország blogján.

avengers3_vf_01.png


Coco - a magyar hangok

Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.


Kritika: A Viszkis

Antal Nimród újra hazai pályán.

A Viszkis egy teljesen hétköznapi életrajzi film, ami lényegében bemutatja Ambrus Attila (Szalay Bence) életét gyermekkorától egészen a Gyorskocsi utcai fogdáig, tanulság és többdimenziós karakterek nélkül. Persze a Magyar Nemzeti Filmalap 1,1 milliárd forintos támogatása azért meglátszik, mert olyan akciójelenetek vannak a filmben, amiket már-már a hollywoodi akciófilmek is megirigyelhetnének. Szóval nem lett rossz film Antal Nimród legújabb rendezése, csak annak a műfajnak az elemeit, amiben mozogni szerettek volna a készítők, nagyon felületesen használták.

viszkis_pic01.png


Kritika: Az Igazság Ligája (Justice League)

A DC nagyágyúi összefognak.

SPOILERMENTES!

A DC moziuniverzuma idén Wonder Woman önálló filmjével abszolút felemelkedett abból a gödörből, amibe a Batman Superman ellen és Suicide Squad belelökte. Jogosan merül fel a kérdés, hogy Az Igazság Ligája vajon tovább fényesíti-e a DC szerencsecsillagát vagy egy újabb lejtmenetnek néz elébe.

justiceleague_620.png


Bontonfilm: 2017. decemberi megjelenések

Íme a Bontonfilm decemberi DVD/BD kínálata.


Pro Video: 2017. decemberi megjelenések

Íme a Pro Video decemberi DVD/BD kínálata.


Az Igazság Ligája (Justice League) - a magyar hangok

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza: a világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, különben védtelen. Új szövetségese, Diána amazon hercegnő segítségével csapatot toboroz. Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Kiborg és Flash. De rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés, mert a Földet fenyegető veszedelem már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.


Gyilkosság az Orient expresszen (Murder on the Orient Express) - a magyar hangok

Kritikánk a filmről itt olvasható.

orientexpress_hun_620.png


Játék: nyerj páros belépőt a "Boldog halálnapot!" című film premier előtti vetítésére!

Az egyetemista Tree (Jessica Rothe), miután a születésnapján felébred aktuális egyéjszakás kalandja, Carter (Israel Broussard) mellett, kénytelen rájönni, hogy élete gyökeres fordulatot vesz.
Visszaszambázik a kolesz épületébe, aztán beleveti magát a diákok megszokott életébe. Látszólag minden kerek, mégis az a furcsa érzés vesz erőt rajta, hogy ezt a napot már átélte egyszer. Éppen lezárná a bizarr születésnapot, amikor brutálisan meggyilkolja egy álarcos idegen... Aztán másnap újra ott ébred az egyetlen ember mellett, aki szintén hisz abban, hogy különös erők játékszerévé vált.
Tree naponta újraéli a rémes születésnapot, és félelmeit legyőzve egyre közelebb jut támadójához. Ha letépheti róla az álarcot, véget vethet pokoljárásának, ám ha nem, örökre az eszement időhurok rabja marad.

A Bloomhouse produkciós cég a Whiplash, a Széttörve és a Tűnj el! sikere után egy újabb eredeti és izgalmas filmmel lepi meg a mozinézőket.

A Boldog halálnapot! című filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.


Kritika: Gyilkosság az Orient expresszen (Murder on the Orient Express)

A belga detektív ismét sínen van.

Elég szkeptikusan szoktam hozzáállni a remake-ekhez. Főleg, hogy általában rosszul szoktak elsülni. Korábban, A hét mesterlövész kritikámban leírtam azokat a pontokat, amik szerintem indokolttá teszik a remake-elést. És ha valaki megnézni, akkor láthatja, hogy Gyilkosság az Orient expresszen egyik kritériumnak sem felel meg. Így felmerül a kérdés: vajon érdemes volt újra hozzányúlni egy már jól feldogozott Agatha Christie műhöz?

orientexpress_pic01_620.png


A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed) - magyar előzetes + plakátok

Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A szabadság ötven árnyalata moziváltozatában, mely az egész világot meghódító sikerkönyv trilógia harmadik része alapján készült. Az első rész filmváltozata 2015-ben, Valentin napon került a mozikba, és világviszonylatban csaknem 950 millió dolláros bevételt hozott.

Az új rész 2018-ban szintén Valentin napon debütál a filmvásznon. A rendező A sötét ötven árnyalatát is jegyző James Foley (Kártyavár), a forgatókönyvet Niall Leonard írta E.L. James regénye alapján.


Újabb mérföldkőhöz érkezett a Kincsem

Az elmúlt évtized legnagyobb magyar filmsikere, a Kincsem a hétvége folyamán köszöntötte 450 ezredik nézőjét a mozikban. Herendi Gábor romantikus kalandfilmjét lassan nyolc hónapja vetítik, és még mindig számottevő érdeklődés övezi; 2017 legnépszerűbb játékfilmjeként olyan filmeket utasított maga mögé a nézettségi listán, mint a Halálos iramban 8. vagy A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, és méltó kihívót alighanem már csak a Star Wars: Az utolsó Jedikben talál.

– Fórum Hungary


süti beállítások módosítása