látogató számláló

Pennywise a te otthonodba is ellátogat!

Egy új generáció számára is életre kel Stephen King rettegéssel teli horror mesterműve. A Maine-i Derryben él az a hét fiatal jó barát, akik összefognak egy rémületes természetfeletti jelenséggel szemben, amely évszázadok óta kísérti városukat. Pennywise-nak, a Táncos Bohócnak hívja magát AZ a nagy hatalmú szörnyeteg, amely képes magára ölteni bárki legnagyobb félelmeit. Legrosszabb rémálmaikkal szembesülve ezek a gyerekek csak egyféleképp képesek túlélni AZ-t: együtt.


Pro Video: 2018. januári megjelenések

Íme a Pro Video januári DVD/BD kínálata.


Bontonfilm: 2018. januári megjelenések

Íme a Bontonfilm januári DVD/BD kínálata.


Akár ilyen is lehetett volna a Star Wars...

A DAVE School (Digital Animation & Visual Effects School) diákjai George Lucas eredeti ötletei, illetve Ralph McQuarrie munkái alapján elkészítettek egy Csillagok háborúja előzetest.


Star Wars: Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi) - a magyar hangok

Kritikánk a filmről itt olvasható.


Jumanji: Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle) - a magyar hangok

A szinkronon kívül van még egy említésre méltó magyar vonatkozása a Jumanji: Vár a dzsungel című filmnek: Pados Gyula, a Kontroll, a Predators és Az Útvesztő - Tűzpróba operatőre fényképezte.

A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket – de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge „elveszti teste felstő ötven centijét”, cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan).
Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.

1995-ben az év egyik legnagyobb sikere volt az azóta legendássá vált Jumanji, melynek Robin Williams játszotta a főszerepét. Az új film az ő emléke előtt tiszteleg, és nem újrakezdi, hanem folytatja a történetet – sokkal látványosabban.


A legsötétebb óra (Darkest Hour) - a magyar hangok

Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért.
A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülmények között nézett szembe legsötétebb órájával, lelkesítette fel a nemzetet, és próbálta megváltoztatni a történelem menetét.


Kritika: Star Wars - Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi)

Egyensúlyozni az Erőben.

SPOILERMENTES!

Mint minden Star Wars rajongó én is vártam Az utolsó Jediket, függetlenül attól, hogy negatív véleménnyel vagyok a VII. részről, valamint attól, hogy megvan a véleményem arról is, hogy milyen minőséggel bír a Star Wars, mint franchise, mióta a Disney kezébe került. Erről szól ugye a rajongás, ami meg van fűszerezve egy csipetnyi naivitással, hiszen mindig nagy reményekkel ülök be a legújabb Star Wars-filmekre, remélve, hogy ez most kegyetlen jó lesz. Viszont a fanboy énemet mindig visszább kell fognom, hogy konzekvensen elemezni tudjam, milyen is a legújabb Star Wars rész, túl a rózsaszínfelhős rajongáson. A VIII. résznél is így tettem. És hogy mégis milyen lett az új film? Ha tömören kéne rá válaszolnom, azt mondanám, hogy jó lett!

sw8_kritika_620.png


Zenei rovatunkban ezúttal: Star Wars - MMMBop

Már csak 2 nap van hátra a Star Wars: Az utolsó Jedik hazai premierjéig!


Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) - magyar előzetes + werkfilm

A Jurassic World: Bukott birodalom régóta várt, a Bosszúállók: Végtelen háború nézettségi rekordot döntő trailere miatt el is halasztott előzetese ma hajnalban végre megérkezett, és természetesen szinkronizálva is elérhető. 


Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War) - magyar előzetes + plakát

Hazai bemutató: 2018. április 26.


Nosztalgia kritika: Star Wars - Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens)

Feltámadt a nosztalgia.

Nyakunkon Az utolsó Jedik premierje, így arra gondoltam, hogy felelevenítem, milyenre sikeredett az új trilógia nyitánya, a Star Wars: Az ébredő Erő. Előre leszögezem, hogy ez egy teljesen szubjektív vélemény, sőt azt is fontosnak tartom megemlíteni, hogy imádon a Star Wars-t, az egyik kedvenc univerzumomról van szó - csak még mielőtt valaki azt hinné, hogy utálom.
Két évvel ezelőtt frissen is megírtam az oldalra a véleményemet - amit itt elolvashattok -, de mivel az az írás egy szigorú embargó szabályainak korlátai között íródott, úgy érzetem, hogy itt a remek lehetőség, hogy jobban kifejtsem, miért volt számomra annak idején nagy csalódás Az ébredő Erő, és miért van az még a mai napig is, hogy nem jó szívvel gondolok vissza rá.

sw7_rey_finn_620_1.png


Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) - trailer

2018. június 7-én az élet utat tör...


Star Wars: Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi) - plakátok

Már csak 10 nap a hazai premierig! (A premier előtti vetítésekig csak 9.) A magyar előzetesek itt és itt tekinthetők meg.

sw8_p34.png


Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) - sneak peek

Napokon belül debütál a Jurassic Park franchise ötödik darabjának első előzetese. A filmből korábban már láthattunk néhány másodpercet, egészen pontosan Owen (Chris Pratt) és egy bébi raptor találkozását, most pedig ízelítők érkeztek a csütörtökön (magyar idő szerint pénteken) érkező trailerhez.


süti beállítások módosítása