látogató számláló

Wonder Woman - a magyar hangok

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diána (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Legyőzhetetlen harcosnak nevelték, de békében teltek a napjai.
Míg meg nem látta az első férfit.

Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan a sziget partjainál, és óriási háborúról hoz hírt a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba.  
Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére – és megsejti, hogy mi a végzete...


Baywatch - a magyar hangok

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.
Feszes szituk és feszes izmok, dagadó hullámok és dagadó keblek, hatalmas poénok és parányi bikinik.


A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) - a magyar hangok

Johnny Depp visszatér a vászonra a híres-hírhedt Jack Sparrow szerepében A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címre hallgató új epizódban. Az elsöprő kalandban a hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemek megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának.

Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.


A múmia (The Mummy) - a magyar hangok

A múmia című filmmel kezdetét veszi a Universal Pictures szörnyuniverzuma, vagyis a Dark Universe.


Kritika: Alien - Covenant

Értekezés az Alien franchise-ról.

SPOILERES!

A Prometheus 2012-ben nálam az év egyik legjobban várt filmje volt. Gyermeki lelkesedéssel fogadtam, hogy Ridley Scott, az Alien franchise atyja visszanyúl a sci-fihez, mint műfajhoz és ezen belül is az egyik legjobb alkotásához, hogy végre választ adjon a rajongóknak: mit is láthatunk az LV-426-os bolygón. Ezen belül is: ki vagy mi az a Space Jockey? Hogy került a bolygóra az űrhajó? Hogy kerültek a hajóra a tojások? És a Prometheusnak az lett volna a dolga, hogy megválaszolja ezeket a kérdéseket, amire minden(?) Alien rajongó kíváncsi.

aliencovenant_pic03_720.png


Bontonfilm: 2017. júniusi megjelenések

Íme a Bontonfilm júniusi DVD/Blu-ray kínálata.


Pro Video: 2017. júniusi megjelenések

Íme a Pro Video júniusi DVD/Blu-ray kínálata.


Kritika: Arthur király - A kard legendája (King Arthur: Legend of the Sword)

Lájtos Gyűrűk Ura.

Rég volt már olyan film, mint az Arthur király - A kard legendája, ami olyan nehéz feladat elé állított, hogy írni kéne róla valamit. Csakhogy igazából egy-két mondatban el lehetne mondani, hogy voltaképpen milyen is ez az alkotás; lényegében úgy, hogy igazából mindenki - legalábbis szerintem - teljes képet kapna az egész műről. Ám végül sikerült kibontanom a véleményemet...

arthurkiraly_pic_620.png


Szárnyas fejvadász 2049 (Blade Runner 2049) - trailer + plakátok

Bár az alkotók az új történetet hét lakat alatt tartják, azt már tudjuk, hogy minden idők talán legnagyobb legendájú sci-fi/akciófilmje jó kezekben van: a producer az első rész rendezője, Ridley Scott, a rendező pedig az utóbbi évek legnagyobb meglepetéseit készítő kanadai Denis Villeneuve.
Már maga a sztárszereposztás is fantasztikus filmmé teszi az új Szárnyas fejvadászt: minden esély megvan rá, hogy a Budapesten forgatott új rész felnő az elsőhöz, és maga is legendává válik.

Hazai bemutató: 2017. október.


Vademberek hajszája (Hunt for the Wilderpeople) - magyar előzetes + plakátok

Ricky, a dacos városi kölyök új nevelőszülőkhöz kerül, Új-Zéland vadregényes tájaira. A kezelhetetlen srác a kissé furcsa, de szeretetteljes Bella néni és új kutyája, Tupac körében hamar otthonra lel, bár a zsémbes és magának való Hec bácsival nehezen találja a közös hangot. Amikor egy váratlan tragédia miatt Rickyt újra a gyermekvédelem felügyelete fenyegeti, a javítóintézet elől inkább hegyekbe menekül. Hec bácsi persze könnyedén rátalál, ám egy veszekedés és baleset miatt hetekre a dzsungelben ragadnak. Országos körözést adnak ki rájuk, és az újonnan törvényen kívülivé vált párosnak választania kell: vagy a saját fejük után mennek, vagy összefognak és megpróbálják együtt túlélni a nagy kalandot.

Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok, Thor: Ragnarök) filmje 2017. május 11-től szinkronizált és feliratos változatban is a mozikban!


A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - a magyar hangok

A galaxis őrzői vol. 2.  már a mozikban! Kritikánk a filmről itt olvasható.


Kritika: A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2)

A galaxisunk újra bajban van.

SPOILERMENTES!

2014 nyarán mutatták be A galaxis őrzői első részét, ami nem csak, hogy közönségkedvenc lett, de a kritikusok is szerették. Valóban, akik kétórányi popcornmozit vártak, azok elégedetten jöhettek ki a moziteremből, hiszen egy nem mindennapi csapat szórakoztató kalandját láttuk a vásznon, retro soundtrack kíséretében. Viszont úgy, ahogy a legtöbb Marvel alkotásból, A galaxis őrzőiből is hiányoztak a drámai jelenetek (jó, egy azért volt benne), a nagy fordulatok, az emlékezetes főgonosz(ok), a karakterek mély ábrázolása. És szerintem a felsorolt elemek minden egyes szuperhősmozit jobbá tehetnek. Sőt a zsáner alappilléreinek kellene lenniük. De úgy látszik, hogy a Marvel pont beéri a szimplán csak szórakoztató filmekkel. Persze most jöhetnek az ellenérvek, hogy nem kell mindent véresen komolyan venni, sőt egy ilyen csapatot nem is lehet, de azért A galaxis őrzőiből sokkal többet ki lehet hozni (eltekintve attól, hogy végtére is milyen a film hangvétele), és a második résznek adva volt a lehetőség, hogy minden tekintetben jobb legyen.

gotg2_620.png


Játék: nyerj "A galaxis őrzői vol. 2." ajándéktárgyakat!

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi apjáról is...

A régi ellenlábasokból új szövetségesek lesznek és a rajongók kedvencei is a képregény lapjairól hőseink segítségére sietnek, midőn a Marvel Moziuniverzuma tovább tágul.

A Forum Hungary jóvoltából most hat szerencsés ember egy-egy A galaxis őrzői vol. 2. ajándéktárggyal lehet gazdagabb. Részletek a folytatásban.


süti beállítások módosítása