látogató számláló

Pillants be a készülő Star Wars-filmek kulisszái mögé!

A British Film Institute közzétett egy videót, amely a BFI és a Lucasfilm közös gyakornoki programját mutatja be. A videóban a Star Wars: Az utolsó Jedik és a Han Solo-film munkálataiba is bepillantást nyerhettek.


Jumanji - Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle) - trailerek + plakát

Idén decemberben, 22 évvel a Robin Williams főszereplésével készült film után jön a folytatás (ami egyben reboot is), melyben már nem egy divatjamúlt társasjáték hozza a frászt a szereplőkre, hanem egy régi videojáték...
Az alkotók elmondása szerint a 2014-ben elhunyt Robin Williams emléke előtt is tisztelegnek majd: bár sem archív felvételek formájában, sem CGI-jal újraalkotva nem tér vissza, Jumanji világában - ahol ezúttal a film nagy része játszódik - az új szereplők például megtalálják majd Alan Parrish egykori lakhelyét.
Íme a Jumanji - Vár a dzsungel amerikai előzetese:


A majmok bolygója - Háború (War for the Planet of the Apes) - a magyar hangok

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál... amíg bír. És készülődik.

A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens emberszabású, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában, nem tud felejteni és nem akar megbocsátani.
Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.

A különlegesen sikeres előző két rész után a folytatást természetesen az előző rész (és a Cloverfield) rendezője valamint a Die Hard 4.0, Az emlékmás, a Farkas, és A majmok bolygója előző részének írója készített. Ez a film nem majmolja, hanem mindenben felülmúlja az előzményeit.

Kritikánk a filmről itt olvasható.


Néhány dolog a "Nyomd, bébi, nyomd" c. filmről

Bébi (Ansel Elgort) első ránézésre ártatlan, mint egy ministránsfiú. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és egy helyes csajért (Lily James). Csak munka közben táltosodik meg – de akkor képtelenség utolérni, és nem is nagyon ajánlatos megpróbálni. Ugyanis Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is szeretnek rablás után vele menekülni, mert aki mellette ül a kocsiban, biztonságban érezheti magát.
De egy akció rosszul sül el, és a srácnak attól kezdve nem a zsaruk elől kell menekülnie, és nem mások bőrét menti. Doki, a félelmetes bandafőnök (Kevin Spacey) tűzött ki a fejére vérdíjat. És aki neki nem adja meg az elsőbbséget, az jobb, ha inkább megpróbál egy másik országban leparkolni...

A folytatásban a hazai mozikban csütörtökön debütáló filmről és annak készítéséről olvashattok.

babydriver_pic02.png


Fekete Párduc (Black Panther) - magyar előzetes

A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T’Challa, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon.

Ám mikor egy nagy hatalmú ősi ellenség ismét feltűnik a színen, T’Challa királyként és a Fekete Párducként is próbára tétetik: a félelmetes összecsapás kimenetelén nem pusztán Wakanda, hanem az egész világ sorsa áll. Árulások és veszélyek közepette az ifjú uralkodónak maga mellé kell állítania szövetségeseit és felszínre kell engednie a Fekete Párduc minden erejét, hogy legyőzze ellenfeleit és biztonságban tudhassa népét. 

Tervezett hazai bemutató: 2018. február 15.


Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver) - a magyar hangok

Bébi (Ansel Elgort) első ránézésre ártatlan, mint egy ministránsfiú. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és egy helyes csajért (Lily James). Csak munka közben táltosodik meg – de akkor képtelenség utolérni, és nem is nagyon ajánlatos megpróbálni. Ugyanis Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is szeretnek rablás után vele menekülni, mert aki mellette ül a kocsiban, biztonságban érezheti magát.
De egy akció rosszul sül el, és a srácnak attól kezdve nem a zsaruk elől kell menekülnie, és nem mások bőrét menti. Doc, a félelmetes bandafőnök (Kevin Spacey) tűzött ki a fejére vérdíjat. És aki neki nem adja meg az elsőbbséget, az jobb, ha inkább megpróbál egy másik országban leparkolni...

Kritikánk a filmről itt olvasható.


Kritika: Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver)

Öveket becsatolni!

Mély levegő, füleseket be, cool zenét kiválasztani és nyomd tövig a gázt! Nagyjából így lehetne röviden összefoglalni, hogy milyen is a Nyomd, bébi, nyomd. Adva van egy fiatal srác, Baby (Ansel Elgort), akinek egy baleset következtében állandóan zenét kell hallgatnia, hogy tompítsa a dobhártyájában lévő zúgást. Emellett pedig remek sofőr is. Egy múltbéli hiba miatt egy alvilági üzletember keresztezte az útját, név szerint Doki (Kevin Spacey), aki felé törlesztenie kell az adósságát. Ám amikor ez megtörténik, Doki továbbra is igényt tart a fiú szolgálataira. Csakhogy Baby nem így gondolja, sőt közben egy lánnyal (Lily James) is megismerkedik, akivel el akar szökni, jó messzire…

babydriver_pic01.png


Kritika: Csajok hajnalig (Rough Night)

Scarlett Johansson és a csajok belevetik magukat az éjszakába.

Mi történik akkor, ha a Broad City című sorozat körül bábáskodó Paul W. Downs-t és Lucia Aniellót megkérik, hogy ugyan dobjanak már össze egy közel kétórás csajos partifilmet? Hát... megszületik a Csajok hajnalig című alkotás.

csajokhajnalig_pic01.jpg


Logan - Farkas: négyféle kiadásból is választhatsz

A nem túl távoli jövőben járunk. A megfáradt Logan (Hugh Jackman) a mexikói határ közelében él, ahol gondját viseli a beteg X Professzornak (Patrick Stewart). Lassan negyedszázada nem született új mutáns, a faj kihalóban van. Az egykor szupererős Logan és az ex-iskolaigazgató kiábrándultan tengetik napjaikat, az X-Men által teremtett eszme pedig lassan velük együtt elsorvad.
Ekkor azonban felbukkan egy rejtélyes gyermek, akit nagyon sokan üldöznek. Így hát Farkas még egyszer, utoljára rágyújt egy szivarra, kiereszti karmait és hallatja világot megrengető üvöltését.


Újraindul a Magyar Nemzeti Filmarchívum DVD-sorozata

Az MNFA forgalmazópartnere lett a Gamma Home Entertainment.


Bontonfilm: 2017. júliusi megjelenések

Íme a Bontonfilm júliusi DVD/Blu-ray kínálata.


Verdák 3. (Cars 3) - a magyar hangok

Kritikánk a filmről itt olvasható.


Kritika: Verdák 3. (Cars 3)

Villám McQueen utolsó rajtja.

A Verdák első része elég sok viszontagságon esett át, ugyanis a Pixar stúdió leghosszabb projektjéről van szó. Az alapötlet a stúdió nagyfőnökétől, John Lassetertől származott, akiben az ötlet csírája egy, a 66-os úton szervezett családi kirándulása alatt fogant meg. A stúdió is vevő volt az autós témára, Lasseterék az antropomorf kocsiknál megszokott "lámpák a szemek" helyett a "szélvédők a szemek" koncepcióval álltak elő, ám hiába szerették volna az Egy bogár élete után elkészíteni a Verdákat, közbejött egy-két kompromisszumkötés a Disney-vel. A Miki Egér Társaságnál inkább egy Toy Story folytatást kértek, aztán tovább folytak a Disney-tárgyalások, aminek köszönhetően csak 2006-ban látott napvilágot a piros NASCAR kocsi hőn vágyott kalandja.

cars3_pic01.png


Játék: nyerj páros belépőt a "Transformers: Az utolsó lovag" premier előtti IMAX 3D vetítésére!

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. A emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).
Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS: AZ UTOLSÓ LOVAG-ban az üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.

A Transformers: Az utolsó lovag című filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.

transformers5_jatek_620.png


Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight) - a magyar hangok

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).

Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS: AZ UTOLSÓ LOVAG-ban az üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.


Pro Video: 2017. júliusi megjelenések

Íme a Pro Video júliusi DVD/Blu-ray kínálata.


Fekete Párduc (Black Panther) - teaser trailer + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2018. február 15.


Gru 3 (Despicable Me 3) - a magyar hangok

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

2013 és 2015 legnagyobb animációs sikerei, a Gru 2 és a Minyonok után most folytatódnak Gru és Lucy és imádnivaló lányaik, Margo, Edith és Agnes, és persze a minyonok fergeteges kalandjai.


süti beállítások módosítása