látogató számláló

Alien: Covenant - 2. magyar előzetes + plakát

Red band változat is van - eredeti nyelven. Itt tekinthető meg. A Covenant legénységének hibernálása előtt játszódó "Utolsó vacsora" című rövidfilm pedig itt.


Pókember - Hazatérés (Spider-Man: Homecoming) - plakát

Az előző két plakát itt tekinthető meg.

spidermanhomecoming_p3.png


Az igazság ligája (Justice League) - trailer + plakátok

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.
Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.
És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

Az elmúlt évek legnagyobb sikereit a szuperhősökről szóló filmek hozták, és ez köztük is a legnagyobb – elképesztő gárda jött össze, és hihetetlen kép- és hang-, kaland- és trükkorgia fogja elkápráztatni nézőit.


Pókember - Hazatérés (Spider-Man: Homecoming) - plakátok

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.

spidermanhomecoming_p1.png


A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - karakterplakátok

Második felvonás. (Az elsőt itt találod.)

gotg2_k6.png


A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - karakterplakátok

Első felvonás. (A másodikat itt találod.)

gotg2_k1.png


A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) - a magyar hangok

Számomra az egyik legfontosabb kérdés a szinkronnal kapcsolatban az volt, hogy Csörögi István 1991-es magyar dalszövegei fel lesznek-e használva a film magyar változatában. A válasz erre is kiderül az alábbiakban.
Kritikánk a filmről itt olvasható.


A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - IMAX plakát

Az IMAX, akárcsak A galaxis őrzői első része és sok más film esetében, ismét közel 30%-kal több képi információt nyújt egyes jeleneteknél. Ehhez még jön a látványosnak ígérkező 3D, továbbá az, hogy ez az első film, amit a RED új 8K-s kameráival forgattak.

gotg2_p5.png


Halálos iramban 8. (The Fate of the Furious) - a magyar hangok

A 2015-ös Halálos iramban 7 minden idők hatodik legnagyobb kasszasikerévé vált. 2017-ben pedig jön a folytatás.

Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat...
A kubai partoktól New York utcáin át a Barents-tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.
A sorozat legújabb darabjában Vin Diesel mellé visszatér Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris 'Ludacris' Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky és Kurt Russell is, valamint csatlakozik hozzájuk az Oscar-díjas Charlize Theron mellett a szintén Oscar-díjas Helen Mirren, valamint Scott Eastwood is. 


Nézz meg szinkronnal egy 5 perces részletet a Páncélba zárt szellemből!

A film magyar hangjainak listája itt olvasható.


A Setét Torony (The Dark Tower) - plakát

Egy revolverhős vándorol a végtelen pusztában. Igazi harcos, aki az igazság nyomában jár, és szörnyekkel viaskodik. Roland Deschain (Idris Elba) magányos harcos, aki a Setét Toronyt keresi. Elmúlt világok árnyai nyomasztják, miközben maga is világok és korok között közlekedik.

A világ egyik legsikeresebb regényírója, Stephen King életműve legfontosabb regénysorozatának első kötetéből készült film minden szempontból hatalmas vállalkozás. A 40 országban több mint 30 millió példányban eladott könyv misztikus, fantáziadús és vad világot teremt, amely a thriller, a horror, a fantasy és a western keveréke, benne hihetetlen és izgalmas, vad figurákkal.

Hazai bemutató: 2017. július.

dark_tower_p1.png


A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - Empire borítók + képek

44 nap a hazai premierig.

guardians-of-the-galaxy-2-empire-cover.png


Kritika: A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast)

A szépség belülről fakad.

A Disney legújabb élőszereplős adaptációja A Szépség és a Szörnyeteg lett. Szerintem nem túlzok, hogy ha azt mondom, hogy a világnak nem hiányzott még egy feldolgozás ebből a műből, hiszen rengeteg formában láthattuk már: élőszereplős filmként, rajzfilmként, sorozatként, tévéfilmként stb. De mivel a pénz nagy úr (és ez látható is: a klasszikus rajzfilmek élőszereplős feldolgozásai szó szerint kasszát robbantanak), és a Disney gyakorlatilag kiszállt a nagy költségvetésű filmek finanszírozásából (mármint azokból, ami nem Marvel, nem Lucasfilm, nem rajzfilmek élőszereplős feldolgozása és mondjuk nem A Karib-tenger kalózai sorozat darabja), mondván: a többi bukta volt (lásd a Holnapolisz estetét), így teljesen korrekt gazdasági hozzáállás, hogy abból csinálnak többet, ami bejön a népnek. És mint tudjuk, A Szépség és a Szörnyeteg után is rengeteg korábbi rajzfilmjük élőszereplős feldolgozására lehet számítani.

szepseg2017_620.png


A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) - magyar plakátok

A magyar hangok listája csütörtökön érkezik, magyar előzeteseket itt, itt és itt találsz, további plakátokat pedig itt. Kritikánk a filmről ide kattintva olvasható.

szepseg2017_hun_p3_1.png


Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) - plakátok

A magyar hangok listája itt olvasható, magyar előzeteseket, featurette-eket és tv szpotokat pedig ide kattintva találsz.

pancelbazartszellem_hun_p2_1.png


süti beállítások módosítása