látogató számláló

Bontonfilm: 2017. májusi megjelenések

Íme a Bontonfilm májusi DVD/Blu-ray kínálata.


Nézz meg egy Földön játszódó részletet A galaxis őrzői vol. 2-ből!

Jimmy Kimmel Live! biztonsági őre, Guillermo Rodriguez anno a forgatáson járt, találkozott néhány szereplővel, majd cameózott egyet a filmben. (Tényleg!) A videó végén a végleges részletet is megmutatják a Földön játszódó jelenetből, ahol még Guillermo sem találja önmagát, de Jimmy Kimmel segít neki.


Star Wars: Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi) - teaser trailer + plakát

Ez már nem áprilisi tréfa! Ezen a hétvégén (április 13-16.) zajlik a Star Wars hivatalos rendezvénye, a Star Wars Celebration, amelynek 2017-ben a floridai Orlando ad helyet. Az idei ünnepség egyik fontos apropója - amellett, hogy idén jön a VIII. rész -, hogy a Csillagok háborúja éppen 40 éve indult el világhódító útjára, így a tegnapi nyitóceremónián részt vett többek között George Lucas, Harrison Ford, Mark Hamill, Billy Dee WilliamsPeter MayhewAnthony Daniels, Warwick Davis, Ian McDiarmidHayden ChristensenDave Filoni, valamint John Williams egy szimfonikus zenekar kíséretében. Továbbá megemlékeztek Carrie Fisherről, és videón üzent Liam Neeson és Samuel L. Jackson. (Ide kattintva visszanézhető.)
A mai napon pedig a VIII. epizód paneljére került sor Rian Johnson, Kathleen Kennedy, Daisy Ridley, John Boyega, Mark Hamill és Kelly Marie Tran részvételével (és Josh Gad vezetésével), ahol az első plakátot és az alábbi előzetest is bemutatták. (A Star Wars Celebration Orlando egyébként itt követhető élőben.)

A Star Wars: Az utolsó Jedik 244 nap múlva, december 14-én debütál a hazai mozikban.


Pro Video: 2017. májusi megjelenések

Íme a Pro Video májusi DVD/Blu-ray kínálata.


Játék: nyerj páros belépőt a "Tűnj el!" premier előtti vetítésére!

Most, hogy Chris (Daniel Kaluuya) és a barátnője, Rose (Allison Williams) elértek a kapcsolatukban ahhoz a ponthoz, hogy megismerjék egymás szüleit, a lány meghívja Christ egy hétvégére a családi birtokra.
Chris a család túlzottan előzékeny vendégszeretetét annak tulajdonítja, hogy ezzel próbálják leplezni zavarukat, amiért a lányuk egy fekete sráccal jár. Ám ahogy telik a hétvége, egyre több nyugtalanító dolog történik, mígnem lassan fény derül az igazságra, ami felülmúlja Chris legdurvább rémálmait is...
Jordan Peele (Keanu: Macskaland, Key and Peele) első mozirendezése ez a provokatív, szatirikus felhangoktól sem mentes, okos és hátborzongató thriller, amely 33 millió dollárt kaszált az amerikai jegypénztáraknál a nyitó hétvégéjén, és 99%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán.

A Tűnj el! című filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.

tunjel_fb_cover.png


Thor: Ragnarök (Thor: Ragnarok) - teaser trailer + plakát

A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!

Tervezett hazai bemutató: 2017. november 2.


süti beállítások módosítása