látogató számláló

Vademberek hajszája (Hunt for the Wilderpeople) - magyar előzetes + plakátok

Ricky, a dacos városi kölyök új nevelőszülőkhöz kerül, Új-Zéland vadregényes tájaira. A kezelhetetlen srác a kissé furcsa, de szeretetteljes Bella néni és új kutyája, Tupac körében hamar otthonra lel, bár a zsémbes és magának való Hec bácsival nehezen találja a közös hangot. Amikor egy váratlan tragédia miatt Rickyt újra a gyermekvédelem felügyelete fenyegeti, a javítóintézet elől inkább hegyekbe menekül. Hec bácsi persze könnyedén rátalál, ám egy veszekedés és baleset miatt hetekre a dzsungelben ragadnak. Országos körözést adnak ki rájuk, és az újonnan törvényen kívülivé vált párosnak választania kell: vagy a saját fejük után mennek, vagy összefognak és megpróbálják együtt túlélni a nagy kalandot.

Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok, Thor: Ragnarök) filmje 2017. május 11-től szinkronizált és feliratos változatban is a mozikban!


A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - a magyar hangok

A galaxis őrzői vol. 2.  már a mozikban! Kritikánk a filmről itt olvasható.


Kritika: A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2)

A galaxisunk újra bajban van.

SPOILERMENTES!

2014 nyarán mutatták be A galaxis őrzői első részét, ami nem csak, hogy közönségkedvenc lett, de a kritikusok is szerették. Valóban, akik kétórányi popcornmozit vártak, azok elégedetten jöhettek ki a moziteremből, hiszen egy nem mindennapi csapat szórakoztató kalandját láttuk a vásznon, retro soundtrack kíséretében. Viszont úgy, ahogy a legtöbb Marvel alkotásból, A galaxis őrzőiből is hiányoztak a drámai jelenetek (jó, egy azért volt benne), a nagy fordulatok, az emlékezetes főgonosz(ok), a karakterek mély ábrázolása. És szerintem a felsorolt elemek minden egyes szuperhősmozit jobbá tehetnek. Sőt a zsáner alappilléreinek kellene lenniük. De úgy látszik, hogy a Marvel pont beéri a szimplán csak szórakoztató filmekkel. Persze most jöhetnek az ellenérvek, hogy nem kell mindent véresen komolyan venni, sőt egy ilyen csapatot nem is lehet, de azért A galaxis őrzőiből sokkal többet ki lehet hozni (eltekintve attól, hogy végtére is milyen a film hangvétele), és a második résznek adva volt a lehetőség, hogy minden tekintetben jobb legyen.

gotg2_620.png


Játék: nyerj "A galaxis őrzői vol. 2." ajándéktárgyakat!

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi apjáról is...

A régi ellenlábasokból új szövetségesek lesznek és a rajongók kedvencei is a képregény lapjairól hőseink segítségére sietnek, midőn a Marvel Moziuniverzuma tovább tágul.

A Forum Hungary jóvoltából most hat szerencsés ember egy-egy A galaxis őrzői vol. 2. ajándéktárggyal lehet gazdagabb. Részletek a folytatásban.


süti beállítások módosítása