látogató számláló

Oscar-kampány Deadpool módra

Nemrég írtunk róla, hogy a Deadpool akár még az Oscar-jelölésig is eljuthat. (Itt fejtegettük ennek okait.) Nyilván a film alkotói is hallottak a dologról, úgyhogy összedobták ezt a kis videót.


Arany (Gold) - magyar előzetes + plakátok


Körök (Rings) - 2. magyar előzetes + plakát

Az előző magyar előzetes és a néhány további plakát ide kattintva tekinthető meg.


Az alapító (The Founder) - magyar előzetes + plakát

Szegény Michael Keaton feje azon a plakáton... Ha a megfelelő távolságból nézed, úgy néz ki, mintha behorpadt volna.


A Lucasfilm döntött Leia hercegnő további szerepléséről

Nem pótolják CGI segítségével.

Miközben a decemberben tragikus hirtelenséggel elhunyt Carrie Fishert rajongók milliói gyászolják világszerte, a Star Wars-filmek alkotói már kénytelenek azon gondolkodni, hogyan folytatják, illetve zárják le mindannyiunk kedvenc hercegnőjének történetét.


A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) - tv szpotok + plakát + képek

Akik követnek minket, azok már rájöhettek, hogy a(z egyik) vesszőparipám, hogy a Csörögi István-féle dalszövegeket szeretném hallani - és úgy értesültem, hogy mások is - a magyar szinkronban! Remélem, ezúttal sikerül átvenni a korábbi, sokak által ismert és szeretett műfordítást a rajzfilmből, nem úgy, mint A dzsungel könyve esetében.
A magyar előzetesek itt és itt tekinthetők meg.


Top 10: 2016 legjobb színésznői

A legszebbek és a legtehetségesebbek.

2016 legjobb filmjei után ismét egy teljesen szubjektív toplistát hoztam Nektek. Azt tudnotok kell, hogy az alább felsorolt színésznőket egyrészt az "eyecandy-értékük", másrészt a színészi tehetségük alapján rangsoroltam. Ezen felül a listát még három részre lehet bontani: 10-től 8-ig a reménységek szerepelnek, akik tavaly jók voltak, és talán a közeljövőbben jobbak is lehetnek, 7-től 4-ig a már befutott színésznők, akik között van olyan, aki tavaly is hozta a kötelező színvonalat, de korábban már láthattunk tőle jobb alakítást, illetve olyan is, aki kellemes meglepetést okozott. Végül a top 3-ba csak a legjobbak kerültek be, de nem is ragozom tovább, nézzétek meg!

top10_szinesznok_2016.png


Verdák 3. (Cars 3) - bővített teaser trailer + karaktervideók

Megérkezett a korábban bemutatott teaser trailer bővített változata, valamint egy-egy rövid videó három verdáról.


süti beállítások módosítása