látogató számláló

Kritika: Csajok hajnalig (Rough Night)

Scarlett Johansson és a csajok belevetik magukat az éjszakába.

Mi történik akkor, ha a Broad City című sorozat körül bábáskodó Paul W. Downs-t és Lucia Aniellót megkérik, hogy ugyan dobjanak már össze egy közel kétórás csajos partifilmet? Hát... megszületik a Csajok hajnalig című alkotás.

csajokhajnalig_pic01.jpg


Logan - Farkas: négyféle kiadásból is választhatsz

A nem túl távoli jövőben járunk. A megfáradt Logan (Hugh Jackman) a mexikói határ közelében él, ahol gondját viseli a beteg X Professzornak (Patrick Stewart). Lassan negyedszázada nem született új mutáns, a faj kihalóban van. Az egykor szupererős Logan és az ex-iskolaigazgató kiábrándultan tengetik napjaikat, az X-Men által teremtett eszme pedig lassan velük együtt elsorvad.
Ekkor azonban felbukkan egy rejtélyes gyermek, akit nagyon sokan üldöznek. Így hát Farkas még egyszer, utoljára rágyújt egy szivarra, kiereszti karmait és hallatja világot megrengető üvöltését.


Újraindul a Magyar Nemzeti Filmarchívum DVD-sorozata

Az MNFA forgalmazópartnere lett a Gamma Home Entertainment.


Bontonfilm: 2017. júliusi megjelenések

Íme a Bontonfilm júliusi DVD/Blu-ray kínálata.


Verdák 3. (Cars 3) - a magyar hangok

Kritikánk a filmről itt olvasható.


Kritika: Verdák 3. (Cars 3)

Villám McQueen utolsó rajtja.

A Verdák első része elég sok viszontagságon esett át, ugyanis a Pixar stúdió leghosszabb projektjéről van szó. Az alapötlet a stúdió nagyfőnökétől, John Lassetertől származott, akiben az ötlet csírája egy, a 66-os úton szervezett családi kirándulása alatt fogant meg. A stúdió is vevő volt az autós témára, Lasseterék az antropomorf kocsiknál megszokott "lámpák a szemek" helyett a "szélvédők a szemek" koncepcióval álltak elő, ám hiába szerették volna az Egy bogár élete után elkészíteni a Verdákat, közbejött egy-két kompromisszumkötés a Disney-vel. A Miki Egér Társaságnál inkább egy Toy Story folytatást kértek, aztán tovább folytak a Disney-tárgyalások, aminek köszönhetően csak 2006-ban látott napvilágot a piros NASCAR kocsi hőn vágyott kalandja.

cars3_pic01.png


Játék: nyerj páros belépőt a "Transformers: Az utolsó lovag" premier előtti IMAX 3D vetítésére!

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. A emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).
Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS: AZ UTOLSÓ LOVAG-ban az üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.

A Transformers: Az utolsó lovag című filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.

transformers5_jatek_620.png


Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight) - a magyar hangok

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).

Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS: AZ UTOLSÓ LOVAG-ban az üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.


Pro Video: 2017. júliusi megjelenések

Íme a Pro Video júliusi DVD/Blu-ray kínálata.


süti beállítások módosítása