látogató számláló

Összeállt a Bosszúállók: Végtelen háború SDCC plakátja

Kiszivárgott trailer itt.

sdccinfinitywarposter_full.png


Kiszivárgott a Bosszúállók: Végtelen háború D23/SDCC előzetese

Új Thor: Ragnarök trailer és plakát itt, új Fekete Párduc plakát és trailer leírás pedig itt.
A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. április 26-tól látható a hazai mozikban. Alább láthatók a kiszivárgott felvételek, itt pedig az előzetes leírása olvasható el.


Fekete Párduc (Black Panther) - plakát + trailer leírás

Új plakátot és új előzetest is kapott a Comic-Conon a Marvel Studios itthon 2018. február 15-én bemutatandó filmje. A trailert - akárcsak a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesét - sajnos nem tette közzé a stúdió, de azt tudjuk, hogy a közönség állva tapsolta meg, és a plakát után azt is elolvashatjátok, hogy mit láttak, akik ott voltak. (Az első előzetes magyar változatát itt tudjátok megnézni, és már az új Thor: Ragnarök trailer is megtekinthető hivatalosan.)

black_panther_p2.png


Ready Player One - SDCC teaser + plakát

Megérkezett Steven Spielberg új filmjének előzetese.


Az igazság ligája (Justice League) - SDCC trailer + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2017. november 16.


Thor: Ragnarök (Thor: Ragnarok) - trailer + plakát

Egy órája már kiszivárgott az orosz nyelvű előzetes, melyet kb. fél óra után töröltek is a YouTube-ról, viszont most itt van eredeti nyelven a Comic-Conon frissen debütált trailer!


Dunkirk - a magyar hangok

Kritikánk a filmről itt olvasható.


Jigsaw - trailer + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2017. október 26.


Pacific Rim: Uprising - SDCC teaser

Tervezett hazai bemutató: 2018. február 22.


Kritika: Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets)

Jobb, ha a film után kéznél van egy doboz Valeriana Relax.

Luc Besson tehetséges rendezőként kezdte karrierjét, de ma már csak árnyéka önmagának és ezt legújabb műve, a Valerian és az ezer bolygó városa is megerősíti. Ugyanis Besson már megint elfejtett történetet írni a filmjéhez. Bár az eredeti képregényt nem olvastam, nem hiszem el, hogy egy mérföldkőnek számító műből tényleg csak ilyen harmatgyenge minőségű cselekményt lehetett kihozni. A Valerian és az ezer bolygó városa így csupán egy látványos mozi lett, aminek köszönhetően szemet kápráztató világ tárul a néző elé a vásznon, de ez kevés ahhoz, hogy ne érezzük a film hosszát. És el is érkeztünk a probléma forrásához, ugyanis a történet teljesen kiszámítható, egyáltalán nem fordulatos, a nézőnek hamarabb leesnek a háttérben zajló dolgok, mint a film szereplőinek és emiatt a legtöbben unalmasnak fogják érezni a filmet, legalábbis én egy idő után untam már.

valerian_pic01.png


Kritika: Dunkirk

A remény rabjai.

Kifejezetten nagy rajongója vagyok Christopher Nolannek, viszont amikor megtudtam, hogy legújabb projektje egy második világháborús történet lesz, kicsit húztam a számat, mondván Nolan most nem egy közönségkedvenc filmet akar készíteni, hanem szimplán az Oscar-díjra pályázik. Persze a kettő nem zárja ki egymást, de az utóbbi években - legalábbis szerintem - az Oscar-díjjal jutalmazott filmek nem feltétlenül tükrözik a nagyközönség véleményét. Természetesen azt is elismerem, hogy egy rendezőnek továbbra is nagy elismerés, ha aranyszoborral jutalmazzák munkáját és konkrétan Nolannek már rég kijárt volna. Viszont az a tendencia is megfigyelhető bizonyos rendezőknél, mint amit már említettem, hogy tipikusan csak az Oscar-bizottságában ülők ízlését célozzák meg, és kicsit féltem, hogy Nolan is ebbe a sorba fog beállni legújabb alkotásával. Na meg már megint egy második világháborús történet, amiből így is rengeteg van már.  Persze jöhetnek a kifogások, hogy a Dunkerque partján történt eseményeket nem dolgozták még fel, de ez sajnos nem igaz, ugyanis egyszer már megfilmesítették, igaz, elég rég volt, de akkor is.

dunkirk_pic02.jpg


Itthon is jön a Terminátor 2. 3D-s változata + Terminátor Nap a Corvinban

A Terminátor 2. - Az ítélet napja hamarosan újra látható lesz a mozikban, ezúttal 3D-ben! További információk a bejegyzésben. 


Néhány dolog "A majmok bolygója - Háború" című filmről

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál... amíg bír. És készülődik.

A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens emberszabású, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában, nem tud felejteni és nem akar megbocsátani.
Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.

A bejegyzésben A majmok bolygója - Háború című filmről és annak készítéséről olvashattok.

apes3_pic02.png


süti beállítások módosítása