látogató számláló

Kritika: Egyenesen át (Flatliners)

Egyenesen a falnak.

Mindenkit érdekel, hogy a halál után mi történik velünk, ha egyáltalán történik valami. Számos élménybeszámolót lehet olvasni az interneten olyanoktól, akik állítólag már jártak odaát: volt, aki nagy fényt látott és közben melegség fogta el, volt olyan eset, amikor arról számolt be a delikvens, hogy kívülről látta önmagát... Az orvostudomány még ma is keresi a magyarázatot ezekre az esetekre, és ezt az igen érdekes témát feszegeti az Egyenesen át című alkotás. Azt tudni kell, hogy ez nem egészen új film, ugyanis az 1990-es, Joel Schumacher által rendezett mű remake-je. A boncolgatott témán kívül van még egy közös pontja a mostani és a régi változatnak: mindkettőben szerepel Kiefer Sutherland. De mit kell tudnunk még az Egyenesen át remak-jéről?

egyenesenat2017_pic01.png


Thor: Ragnarök (Thor: Ragnarok) - nemzetközi trailer + plakátok

Új nemzetközi előzetes érkezett a nálunk november 1-jén bemutatandó Thor: Ragnarök c. filmhez, amely állítólag egyben a végső trailer is, melyet valóban erre a hétre ígértek egyes források.


Thor: Ragnarök (Thor: Ragnarok) - magyar karakterplakátok

A film magyar előzetesei itt és itt tekinthetők meg, és a napokban új trailerre is lehet számítani.

thorragnarok_hun_k1.png


Kritika: Tulipánláz (Tulip Fever)

Vágy, szenvedély és tulipán.

A XVII. századi Amszterdam. Dúl a szerelem, virágzik a kereskedelem. Sophiát (Alicia Vikander) belekényszerítik egy házasságba: férjhez adják egy öreg kereskedőhöz, Cornelis Sandvoorhoz (Christoph Waltz). Cornelis tehetséges kereskedő, aki hátra akar hagyni valamit maga után e rút világban. S bár a gyermeknemzés sincs kizárva, de azt aggkorban már nem olyan egyszerű kivitelezni. A dolog oly sokáig nem sikerül, hogy Cornelis inkább egy felkapott művészeti ág, a festészet iránt kezd el érdeklődni. Ekkor fogan meg benne a gondolat, hogy egy portré lesz az, amit örökül hagy maga után. Egy portrét, ami őt és feleségét ábrázolja. Így aztán felkér egy igen tehetséges ifjút, Jan Van Losst (Dane DeHaan), hogy fesse meg a képet.

tulipfever_pic01_620.png


Hóember (The Snowman) - a magyar hangok

A Viczián Ottó - Michael Fassbender párosítás rajongói ne is olvassanak tovább! 


süti beállítások módosítása