látogató számláló

A magyar szinkron volt a téma a Hogy volt?!... című műsorban

Az MTVA Hogy volt?!... című műsorában vendégül látták a szakma néhány neves művészét. 


Oroszlán (Lion) - magyar előzetes + plakát

Saroo Brierley hihetetlen, de igaz történetét, amelyet könyv formájában is feldolgozott, Luke Davies írta filmre és Garth Davis rendezésében kerül a mozikba.

Az öt éves Saroo egyszer csak arra ébred, hogy rossz vonattal utazik egyes egyedül, egyre távolabb észak-indiai otthonától. A megrettent és megzavarodott kisfiú másfél ezer kilométerre vetődik el, a nyüzsgő és átláthatatlan Kalkuttába. Valahogy sikerül boldogulnia az utcákon, mígnem egy árvaházban köt ki. Ott egy ausztrál házaspár fogadja örökbe, így biztonságban és szeretetben nőhet fel Hobart városában. Hogy ne tűnjön hálátlannak újdonsült szüleivel szemben, múltját mélyre temeti, vágyával és reményeivel egyetemben, hogy valaha viszontlátja szülőanyját és testvérét. Egy véletlen találkozás más indiaiakkal azonban ismét feltüzeli titkos sóvárgását. Csupán maroknyi emlékkel és egy Google Earth nevű új technológiával, Saroo korunk legnagyobb és legképtelenebb kutatásába kezd elveszett családja után.

A 2017-ben hat Oscar-díjra jelölt film február 16-tól a hazai mozikban.


Megvan a Godzilla folytatásának rendezője és egyik szereplője

A Legendary Entertainment nemrég bejelentette, hogy a 2014-ben bemutatott produkció Godzilla: King of Monsters címre keresztelt folytatásának forgatókönyvírói feladatait Michael Dougherty (Krampusz, X-Men 2., Adsz vagy kapsz) és Zach Shields (Krampusz) vállalta, a napokban pedig azt is megtudhattuk, hogy Dougherty ül majd a rendezői székbe, mivel Gareth Edwards, az első rész és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet rendezője a korábbi tervek ellenére úgy döntött, hogy ezt a filmet már nem csinálja meg.


Őszinte plakátok a 2017-es év Oscar-jelölt filmjeihez

A CollegeHumor és a TheShiznit.co.uk őszinte plakátjai a 2017-ben Oscar-jelölést kapott filmekhez. (A jelöltek teljes listája itt olvasható.) 

A régi város

honestposters_2017_01.png


Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight) - magyar plakát

A magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.

transformers5_hun_p1.png


A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) - karakterplakátok

Az utóbbi napokban több plakát is érkezett a filmhez, azokat ide és ide kattintva tekintheted meg, a legutóbbi magyar előzetest pedig itt.

beauty_and_the_beast_p7.png


Játék: nyerj páros belépőt a "Körök" premier előtti vetítésére!

A közkedvelt Kör sorozat újabb fejezetében Julia, a fiatal lány aggódni kezd barátja miatt, mivel a fiú egy sötét szubkultúrába keveredik, amely egy rejtélyes videokazetta körül alakult ki. A kazettán van egy film, amit ha valaki megnéz, az állítólag hét nappal később meghal. Julia feláldozza magát, hogy megmentse szerelmét, ám eközben szörnyű felfedezésre bukkan: van egy film a filmen belül, amit eddig még senki sem vett észre...

Körök c. filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban. 

rings_620_1.png

 


Logan - Farkas (Logan) - 2. magyar előzetes + plakátok

Sejtem, mi az első kérdésetek: miért kellett beleírni a címbe azt, hogy "Farkas", miért nem volt elég csak a "Logan"?
Nos, azért, mert a stúdió úgy döntött, hogy némelyik országban "Logan: The Wolverine" a hivatalos angol cím, ami nem minden országot érint (pl. az USA-t sem), de minket pont igen. És ilyenkor a hazai forgalmazó valószínűleg nem mondhatja azt, hogy "köszi, nekünk elég lesz csak simán a Logan".


A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) - a magyar hangok

Aki korábban nem ismerte őket, az 2015 Valentin-napján biztosan a szívébe zárta Anastasia Steele-t és Christian Greyt, akik idén egy újabb szívmelengető történettel térnek vissza a nagy vászonra.


Logan - Empire borító

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg, a második és egyben végső előzetes eredeti nyelven itt, a szinkronizált változat pedig a héten érkezik. A film egyébként hivatalosan is megkapta a beígért R korhatár-besorolást, és nemrég azt is megtudhattuk, hogy a Logan nem ugyanabban a filmes univerzumban játszódik, mint az X-Men-filmek vagy a 2013-as Farkas, hanem sajátot kapott; ennek pedig az az oka, hogy Hugh Jackman és James Mangold rendező egy valóban különálló filmet akart, illetve el akarták kerülni, hogy bármiféle idővonal-átírás befolyásolja.

logan_empire.png


Oscar-jelölések 2017

Íme az idei jelöltek listája. Az átadó 2017. február 26-án lesz, a házigazda Jimmy Kimmel.

oscars_620.png


A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - nemzetközi trailer

101 nap a hazai bemutatóig. A magyar előzeteseket itt és itt találod.


Baywatch - plakátok

A magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.

baywatch_p1.png


Arany Málna-díj 2017: a jelöltek

Holnap érkezik az Oscar-díj idei jelöltjeinek listája, de addig is szemezgessetek az Arany Málna-díj esélyeseiből.


Lego Batman - A film (The Lego Batman Movie) - magyar karakterplakátok

További menő karakterplakátokat itt találsz, az alábbiak eredeti változatát itt nézheted meg, a magyar előzetest pedig itt.

legobatman_hun_k1.png


süti beállítások módosítása