látogató számláló

Kritika: Hóember (The Snowman)

Vérfagyasztóan unalmas.

A skandináv krimik elég felkapottak lettek az utóbbi években, nekem is volt szerencsém hozzájuk. Sőt pont Jo Nesbø nevével fémjelzett művek voltak. És amiket az írótól olvastam, bár nem mondanám, hogy rossz regények voltak, egyiktől sem estem hanyatt. Persze ez mind ízlés dolga, de nekem csak egyszer olvasható volt mindegyik. Sajnos a Hóember pont kimaradt, de amikor megtudtam, hogy készül egy Nesbø mű adaptációja, egyből megörültem neki. Főleg a környezetváltozás miatt. Végre egy olyan krimi, ami kilép a mocskos város és az agglomerációja adta koszos utcákból, sikátorokból, és egy olyan helyszínre merészkedik, ami nem nevezhető még a műfajon belül se mainstreamnek.

hoember_pic01.png


Játék: nyerj páros belépőt az "anyám!" című film premier előtti vetítésére!

Az idősödő költő (Javier Bardem) és fiatal felesége (Jennifer Lawrence) egy nagy viktoriánus házban élnek vidéken. Egy nap egy idegen és felesége (Ed Harris és Michelle Pfeiffer) beköltöznek a házba, megzavarva a pár nyugodt életét...

Darren Aronofsky (Fekete hattyú, Requiem egy álomért) legújabb pszichothrillere szerelemről, hűségről és áldozatról.

Az anyám! című filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.


Star Wars: Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi) - trailer + plakát

Sokat kellett várni a második előzetesre (az elsőt április 14-én láthattuk) és ha megfogadod Rian Johnson író-rendező tanácsát - bár a trailert nagyszerűnek tartja -, nem indítod el az alábbi videót, ha igazán meg akarsz lepődni a teljes filmen. (Ugyanakkor tény, hogy a moziban ülve az előzeteseket nehéz skippelni.)
És ha felkeltette az érdeklődésedet a film - vagy a mégis megtekintett előzetes -, ma, tehát 2017. október 10-én délelőtt 10 órától már meg is vásárolhatod a jegyedet a premier előtti (december 13.) Star Wars VII-VIII. maratonra* (3D-ben, szinkronnal), vagy a premier hetének valamelyik vetítésére.

A Star Wars: Az utolsó Jedik szinkronizálva (2D, 3D, IMAX 3D és 4DX 3D), valamint felirattal (2D) is látható lesz a mozikban.


süti beállítások módosítása