látogató számláló

Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) - magyar előzetes + werkfilm

A Jurassic World: Bukott birodalom régóta várt, a Bosszúállók: Végtelen háború nézettségi rekordot döntő trailere miatt el is halasztott előzetese ma hajnalban végre megérkezett, és természetesen szinkronizálva is elérhető. 


Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War) - magyar előzetes + plakát

Hazai bemutató: 2018. április 26.


Nosztalgia kritika: Star Wars - Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens)

Feltámadt a nosztalgia.

Nyakunkon Az utolsó Jedik premierje, így arra gondoltam, hogy felelevenítem, milyenre sikeredett az új trilógia nyitánya, a Star Wars: Az ébredő Erő. Előre leszögezem, hogy ez egy teljesen szubjektív vélemény, sőt azt is fontosnak tartom megemlíteni, hogy imádon a Star Wars-t, az egyik kedvenc univerzumomról van szó - csak még mielőtt valaki azt hinné, hogy utálom.
Két évvel ezelőtt frissen is megírtam az oldalra a véleményemet - amit itt elolvashattok -, de mivel az az írás egy szigorú embargó szabályainak korlátai között íródott, úgy érzetem, hogy itt a remek lehetőség, hogy jobban kifejtsem, miért volt számomra annak idején nagy csalódás Az ébredő Erő, és miért van az még a mai napig is, hogy nem jó szívvel gondolok vissza rá.

sw7_rey_finn_620_1.png


Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) - trailer

2018. június 7-én az élet utat tör...


Star Wars: Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi) - plakátok

Már csak 10 nap a hazai premierig! (A premier előtti vetítésekig csak 9.) A magyar előzetesek itt és itt tekinthetők meg.

sw8_p34.png


Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) - sneak peek

Napokon belül debütál a Jurassic Park franchise ötödik darabjának első előzetese. A filmből korábban már láthattunk néhány másodpercet, egészen pontosan Owen (Chris Pratt) és egy bébi raptor találkozását, most pedig ízelítők érkeztek a csütörtökön (magyar idő szerint pénteken) érkező trailerhez.


süti beállítások módosítása