látogató számláló

James Earl Jones és Donald Glover csatlakozott Az oroszlánkirály stábjához

A filmet rendező Jon Favreau (Vasember 1-2., A dzsungel könyve, Zathura) közösségi oldalakon tette közzé, hogy megtalálták az élőszereplős Az oroszlánkirály első két "szereplőjét".
James Earl Jones visszatér Mufasa szerepében - az 1994-es rajzfilmben, valamint az 1998-as folytatásban, az első rész 2003-as bővített változatában és A Büszke Birtok oroszlánőrsége: Kion üvöltése c. tévéfilmben is ő adta a szereplő hangját.
És hogy még egy Star Wars-os színész legyen a filmben, az egyelőre cím nélküli Han Solo-filmben a fiatal Lando Calrissiant alakító Donald Glover a felnőtt Szimba hangja lesz.

jamesearljones_donaldglover.png


Doctor Strange és az ILM: a tükördimenzió megalkotása

Rövid(!) betekintés az Oscar-jelölt vizuális effektek készítésébe.
A Doctor Strange hazai kiadásainak (DVD, Blu-ray, Blu-ray steelbook) borítóképeit ide kattintva tekintheted meg.


Pro Video: 2017. márciusi megjelenések

Íme a Pro Video márciusi DVD/BD kínálata.


A Star Wars VIII. részének magyar címe és logója

Akkor most hogy is van ez?

Amikor a Disney/Lucasfilm közzétette, hogy az új rész címe Star Wars: The Last Jedi, rögtön beindult a találgatás, hogy egy vagy több Jediről van-e szó, ugyanis az angolban a Jedi többes száma is Jedi. Számítottunk rá, hogy az idegen nyelvű címek fogják eldönteni ezt a vitát, aztán ma el is kezdték publikálni az egyes országok a saját címeiket, és pl. németül, franciául, spanyolul és olaszul is "Az utolsó Jedik" lett a címe. De időközben a magyar cím is kiderült, ami nem más lett, mint Star Wars: Az utolsó Jedi.


Logan - Farkas (Logan) - magyar plakát

A magyar előzetesek itt és itt tekinthetők meg, a korábbi magyar plakátok itt, az IMAX plakát pedig itt.

logan_hun_p5.png


Megkezdődött a Jurassic World 2 forgatása

Londonban már forgatják a Jurassic World 2-t, erről maga a rendező, J.A. Bayona posztolt fotót az interneten. Ezzel egy időben a gyártó Universal lefoglalt két domain nevet, amelyek alapján következtetni lehet arra, miről szólhat a történet.


ILM: Jedha és Scarif megalkotása a Zsivány Egyes számára

Rövid(!) betekintés az Oscar-jelölt vizuális effektek készítésébe.


Bontonfilm: 2017. márciusi megjelenések

Íme a Bontonfilm márciusi DVD/BD kínálata.


Az első filmrészlet A Szépség és a Szörnyetegből

...mármint leszámítva az előzetesekben látható részleteket.
Luke Evans az ABC csatorna Good Morning America című műsorának vendége volt, ahol mutattak egy korábban nem látott, igen rövid részletet a filmből, amelyben Evans és Josh Gad a Gaston c. dalt adja elő.


Kritika: Az Egészség ellenszere (A Cure for Wellness)

Félelmetes gyógyulás.

SPOILERMENTES!

Kapitalizmus. Egy olyan rendszer, ami szép lassan beteggé teszi az embert. A megannyi elvárásnak való megfelelés, a non-stop az irodában való gürizés, azért valljuk be, egy ember egészségének sem tesz jót. Még a vállalatok fejesei is besokallhatnak a mindennapos stresszről, legalábbis a CEO vállalat vezérigazgatója (Harry Groener) úgy döntött, hogy hátrahagyja eddigi életét és egy Svájcban található szanatóriumban tengeti hátralevő idejét. Viszont a cégének szüksége lenne rá még egy kis időre, ezért a vezetőség úgy határoz, hogy Lockhartot (Dane DeHaan), a cég ifjú titánját Svájcba küldik, hogy hozza vissza az igazgatót. Ám Lockhart megérkezvén a szanatóriumba, sok furcsaságnak lesz a szemtanúja, sőt egy autóbeleset következtében ő is páciensé válik, aminek következtében szörnyű dolgokra jön rá.

egeszsegellenszere_pic_620.png


A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) - 3. magyar előzetes + plakátok

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

A szépség és a szörnyeteg a Disney animációs klasszikusának élőszereplős adaptációja, amelyben a régi nóták új köntösben szállnak a mai közönségnek, megőrizvén az eredeti kísérőzenét, miközben új dalok is felcsendülnek.

Hazai bemutató: 2017. március 23.


Elkezdődött a Mary Poppins Returns forgatása

Kezdetét vette a Mary Poppins Returns forgatása –
A Disney 1964-es filmjének folytatásában Emily Blunt és Lin-Manuel Miranda
játssza a főszerepet, rendezője Rob Marshall


Logan - Farkas (Logan) - IMAX plakát

A magyar előzetesek itt és itt tekinthetők meg, a Super Bowl spot pedig itt.

logan_p6.png


Vászoncsere a Cinema City Aréna IMAX termében (videó)

Új vászon várja a látogatókat a Cinema City Simple IMAX-ben.


Élet (Life) - 2. magyar előzetes + plakátok

Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket: az idegen életet egy tárolóedényben magukkal viszik.
Olyasmi kerül a Földre, ami nem odavaló. Valami elkeveredik a földi életformával, ami addig egészen másképp élt, és másképp gondolkodott. A működése ismeretlen, a céljai kideríthetetlenek.
A Föld még sosem volt ekkora veszélyben. És ami a bajt hozza rá, az az élet…

A Deadpool írópárosa és Ryan Reynolds újra együtt dolgozik, de most bevonták Jake Gyllenhaalt és a legutóbbi Mission: Impossible bombázóját, Rebecca Fergusont is.


Videó az Avengers: Infinity War forgatásának első napjáról

2017. január 23-án elstartolt a harmadik Bosszúállók-film forgatása, a Marvel Studios pedig a napokban közzétett egy felvételt a kulisszák mögül, csak hogy húzza az agyunkat. A videóban megszólal Robert Downey Jr., Chris Pratt, Tom Holland, Kevin FeigeStephen McFeely, Christopher Markus, valamint Anthony és Joe Russo.

Az Avengers: Infinity War 2018. május 4-én érkezik az amerikai mozikba, de ezt még megelőzi A galaxis őrzői vol. 2. (hazai premier: 2017. május 4.), a Pókember - Hazatérés (hazai premier: 2017. július) a Thor: Ragnarok (hazai premier: 2017. november 1.) és a Black Panther (hazai premier: 2018. február 15.).


Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) - 2. trailer

Az előző trailer szinkronizált változata ide kattintva tekinthető meg, a magyar feliratos Super Bowl spot pedig itt.


süti beállítások módosítása