látogató számláló

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet speciális effektjei

Hajnalban a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet is versenybe száll a legjobb vizuális effektusok Oscarjáért és az ILM szinte csak önmaga ellen harcol, hiszen másik két jelölt, a Mélytengeri pokol és a Doctor Strange effektjeiért is ők feleltek. De ez nem jelenti azt, hogy a további jelöltek, a Kubo és a varázshúrok és A dzsungel könyve látványa az esélytelenek nyugalmával indul a díjért.


Az Érkezés (Arrival) speciális effektjei

Bár a vizuális effektusok kategóriájában nem jelölték Oscarra az Érkezést, 8 jelöléssel így is büszkélkedhet. Néhány óra múlva az is kiderül, hány jelölést válthat szobrocskára Denis Villeneuve (Fogságban, Sicario - A bérgyilkos, Szárnyas Fejvadász 2049) filmje, amely hamarosan DVD-n, Blu-rayen, fémdobozos BD-n és 4K UHD BD-n is kapható lesz itthon.


Logan - Farkas (Logan) - a magyar hangok

Mielőtt Hugh Jackman végleg leteszi az adamantium karmokat, még elhoz nekünk egy R besorolású Wolverine-kalandot.


Alien: Covenant - prológus: "Utolsó vacsora"

Az alábbi kisfilmben, melyet Luke Scott, Ridley Scott fia rendezett, a Covenant legénységének hibernáció előtti utolsó vacsorájának lehetünk tanúi.
Az Alien: Covenant a hazai mozikban 2017. május 18-tól lesz látható.

update: Az InterCom által megérkezett a magyar felirat is a videóhoz.


Hamarosan DVD-n és Blu-rayen a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet

DVD, Blu-ray, Target exkluzív Blu-ray, Best Buy exkluzív Blu-ray, Walmart exkluzív Blu-ray. Ilyen kiadásokban jelenik meg a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet 2017. április 4-én az USA-ban. (De azért a hazai kínálatról is ejtünk szót.)


Power Rangers - plakátok

A magyar előzetest ide kattintva nézheted meg.

power_rangers_p24.png


Brazilok - előzetesek + plakát

Mindenki focizik. Az egész falu a bajnokság lázában ég: a csapatok felkészülnek, és győzni akarnak. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével (Schmied Zoltán), aki meg nem szeret.
De valami megzavarja az eddigi harmóniát: a falu legszegényebbjei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, élükön a börtönből frissen szabadult, aranylábú rosszfiúval (Nagy Dániel Viktor), mellettük a dekázásban élen járó helyi pappal (Bánki Gergő) életükben először szintén neveznek. És nyerni akarnak.
És mert a faluból elszármazott, titokzatos milliomos éppen ebben az évben dönt úgy, hogy szülőhelye legjobb focistáit kiutaztatja magához Brazíliába, hirtelen megemelkednek a tétek, és felkavarodnak a falu addig nyugodt hétköznapjai.
De kell még néhány nagy szerelem, még nagyobb tömegverekedés, váratlan házkutatás, rejtélyes rablóbanda, kigyulladó vasutas és merdzsón érkező cigányvajda, hogy kiderüljön, ki és hova utazik végül… és akkor talán még Gáspár Laci is megérkezik.

Még soha nem játszott együtt egy filmben ennyi magyar sztárszínész.
A celebválogatott a fiatal főszereplők mellett, elsöprő zene kíséretében valószínűleg
az év legpörgősebb, legvidámabb filmjét készítette el.

Az új előzetes:


Megkezdődött a Han Solo-film forgatása

Han Solo – Csempész. Gazfickó. Hős.
Egy új Star Wars-történet veszi kezdetét.


Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) - 2. magyar előzetes

A Páncélba zárt szellem főhőse az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit.

Ez az izgalmas, lenyűgöző akcióthriller a nagysikerű manga és a több folytatást megért kultanime élőszereplős filmváltozata Scarlett Johannson főszereplésével.

Tervezett hazai bemutató: 2017. március 30.


A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) - "Belle" filmrészlet

Bonjour! A legújabb magyar előzetes és az új magyar plakátok ide kattintva tekinthetők meg.


A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - japán plakát

A magyar előzetesek itt és itt tekinthetők meg.

gotg2_p3.png


süti beállítások módosítása