látogató számláló

Hivatalosan is közzétették a Deadpool 2 első kedvcsinálóját

Tegnap már megosztottunk egy kamerás verziót - ami egy kicsit más volt, mint ez -, ám a mai napon hivatalosan is feltöltésre került a teaser.


Alien: Covenant - 2. red band trailer

Tegnapelőtt megérkezett a green band trailer, ma pedig a red band trailer, vagyis a felnőtteknek szóló változat is napvilágot látott.


Kedvcsináló a Deadpool 2-höz

Akik ellátogattak a Logan - Farkas vetítésére, érdekes dolognak lehettek szemtanúi a film előtti reklámszünetben (valószínűleg csak az USA mozijaiban, de legalábbis itthon biztosan nem), ugyanis váratlanul megjelent előttük Wade Wilson, először maszk nélkül, aztán hamarosan Deadpoolként is... 


Kincsem - werkvideó

Érkezett egy rövid videó a 2017. március 16-án bemutatandó Kincsem című film kulisszái mögül.


A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) - trailer + plakát

Johnny Depp visszatér a vászonra a híres-hírhedt Jack Sparrow szerepében A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címre hallgató új epizódban.

Az elsöprő kalandban a hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának.

Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.

Tervezett hazai bemutató: 2017. május 25.


Alien: Covenant - trailer + plakátok

Az előző trailer magyar változata ide kattintva tekinthető meg. 


A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - trailer + plakát

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.

A régi ellenlábasokból új szövetségesek lesznek és a rajongók kedvencei is a képregény lapjairól hőseink segítségére sietnek, midőn a Marvel Moziuniverzuma tovább tágul.

64 nap a hazai bemutatóig.


Kritika: Logan - Farkas (Logan)

Nem vén mutánsoknak való vidék.

SPOILERMENTES!

Ezt is megéltük: Hugh Jackman utoljára bújik Logan bőrébe. Emlékszik még valaki az előző két különálló Farkas történetre? Nem lepődnék meg azon, ha senki sem. Na, de akkor egy kis történelem: 2009-ben mutatták be az X-Men kezdetek: Farkas című filmet, ami lényegében az X-Men kezdetek filmsorozat első részeként szolgált volna, ugyanis a Fox-nál úgy döntöttek, hogy a leghíresebb X-Men tagok (és ellenfelek) kaptak volna egy-egy különálló eredettörténetet. Farkas után jött volna egy különálló Magneto-film is (X-Men kezdetek: Magneto címen), amit elvetetett a stúdió. Az okok mögött igen egyszerű dolog állt: az első különálló, Farkasról szóló film minden szempontból megbukott. Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez az egyik leggyűlöltebb képregényfilm a világon. Az hagyján, hogy rettenetes volt a CGI és a történet is elég gyenge volt, e mellé még az egyik leghíresebb, legkedveltebb képregényfigurát is megalázták. (Igen, Deadpoolra gondolok). Pedig a film két forgatókönyvírójának, David Benioff-nak és Skip Woods-nak csak az lett volna a dolguk, hogy elolvassák a 2006-ban indult Wolverine Origins című képregényt, és abból írnak egy jó kis forgatókönyvet, ehelyett megkaptuk a már előbb említett filmet. Így megbukott az X-Men kezdetek filmsorozat, de megnyugtatok mindenkit, valamennyire a különálló Magneto-film is megjelent, csak az lett a címe, hogy X-Men: Az elsők.

logan_pic_03.png


Verdák 3. (Cars 3) - trailer

Tervezett hazai bemutató: 2017. június 15.


Kong: Koponya-sziget (Kong: Skull Island) - végső trailer + tv szpotok + plakátok

A Csendes-óceán egy távoli, feltérképezetlen szigetére különös expedíció érkezik. Vegyes csapat: kutatók, természettudósok, üzletemberek és katonák is vannak köztük, de mindannyian a sziget belsejét szeretnék jobban megismerni. Az erdő ősi, háborítatlan Paradicsomnak látszik.
Ám a látszat csal.
A sűrűben egyre mélyebbre jutók nem tudják, hogy átléptek egy határt, és már a legendás Kong területén járnak…

A mozitörténet egyik legnépszerűbb, legrégebbi sztárja, a hatalmas, legyőzhetetlenül erős majom most egy teljesen új történetben tér vissza, ami rengeteg szokatlanul látványos trükköt, izgalmat, és hihetetlen kalandokat ígér – méghozzá zseniális színészcsapat előadásában.


A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - trailer sneak peek

Előzetes a holnapi leveshez előzeteshez.


Oscar-díj 2017: a nyertesek

A 89. díjátadó nyerteseinek listája. (SPOILER: Deák Kristóf alkotása, a Mindenki nyerte a legjobb rövidfilmnek járó Oscar-díjat!)


süti beállítások módosítása