látogató számláló

Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War) - 2. trailer + plakát

41 nap múlva a hazai mozikban!


Kritika: Tomb Raider (2018)

Sírrabló születik.

A Tomb Raider a videojáték-iparban egy igen jelentős franchise. Ez így leírva jól hangzik, de ebben az iparban is van, hogy egy sorozatból kialszik a láng, és ez sajnos Lara Croft kalandjaival is megtörtént. Nem is egyszer, ugyanis a franchise-t több alkalommal kellett rebootolni. Legutóbb 2013-ban, amikor lényegében egy eredettörténetet meséltek el: hogyan vált Lara Croftból, egy frissen diplomázott lányból vérbeli kalandor. Volt is szerencsém játszani ezzel az egyébként remekül sikerült játékkal. Hollywood pedig, látván a játék sikerét és azt, hogy a kalandfilmek amúgy is ritkák, mint a fehér holló, úgy gondolta, újra nekiveselkedik a Tomb Raider franchise-nak. Ha már játékok világában rebootolva lett Lara, miért ne lehetne a filmvilágban is?

tombraider2018_620.png


Kritika: Nyúl Péter (Peter Rabbit)

Egy nem mindennapi nyúl története.

Nyúl Pétert az angol író és illusztrátor, Beatrix Potter találta ki. Műveit saját kezűleg alkotott illusztrációival ékesítette, amiknek ha utána néz az ember, láthatja, hogy részletgazdagok, megfelelően árnyaltak, élethűre sikeredettek. Nem is véletlen, hogy Angliában csakhamar kelendő gyermekkönyvé vált a Nyúl Péter kalandjai. Persze ezen kívül más műveket is írt és illusztrált, de mégis a kis nyuszi történetei voltak a legsikeresebbek. A kis ugrifüles korábban több televíziós rajzfilmsorozatot is kapott, most viszont a mozikba is betoppan egy meglepően kellemes kalanddal.

nyulpeter_620.png


Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War) - EW borítók

Ide kattintva kilenc új képet is találtok a filmből.


Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War) - képek

Nemrég kilenc új képet tett közzé a Marvel Studios a hazai mozikba 2018. április 26-án érkező Bosszúállók: Végtelen háborúból. Itt pedig a film főbb szereplőit ábrázoló Entertainment Weekly címlapokat - egészen pontosan 15 db-ot - nézhetitek meg.


süti beállítások módosítása