látogató számláló

Deadpool 2 - magyar előzetes + plakát

Deadpool 2.

műfaj: diszfunkcionális családi tragikomédia
premier: 2018. május 17.

Tartalom: 
Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát - s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.


Ready Player One - a magyar hangok

Kritikánk a filmről itt olvasható.


Barátom, Róbert Gida (Christopher Robin) - magyar előzetes

Anger Zsolt és Mikó István kipipálva! (Legalábbis az előzetesben...)


Kritika: Ready Player One

Ha lehetőséged van a boldogságra a valóságban, akkor élj vele!

Ernest Cline írt egy igen megosztó és szórakoztató regényt, aminek a címe nem más, mint Ready Player One. Ám megosztósága ellenére Hollywood gyorsan felfigyelt a műre, és a jogokat a Warner Bros.-nak sikerült megszereznie, akik végül a '80-as évek legendás rendezőjét, Steven Spielberget ültették a film rendezői székébe.

readyplayerone_620.png


Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim: Uprising) - a magyar hangok

John Boyega (Star Wars: Az ébredő Erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak.

A szuperlátványos 3D-s mozikaland rendezője Steven S. DeKnight, a további szereplők pedig Scott Eastwood (Halálos iramban 8), Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona és Charlie Day.


Solo: Egy Star Wars-történet (Solo: A Star Wars Story) - magyar plakátok

Két hónap múlva a mozikban!


Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War) - plakátok

Új poszterek érkeztek a 31 nap múlva bemutatandó filmhez.


Blu-rayen is érkezik Antal Nimród filmje, A Viszkis!

Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi, míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének (Móga Piroska). De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó (Schneider Zoltán) kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel.

Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával... 


süti beállítások módosítása