látogató számláló

Deadpool összeakad Kábellel - szinkronizált változat

Deadpool 2.

műfaj: diszfunkcionális családi tragikomédia
premier: 2018. május 17.

Tartalom:
Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát - s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.


Pro Video: 2018. márciusi megjelenések

Íme a Pro Video márciusi DVD/BD kínálata.


Solo: Egy Star Wars-történet (Solo: A Star Wars Story) - plakát

A karakterplakátok itt találhatók.


Fekete Párduc (Black Panther) - a magyar hangok

A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T’Challa, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon. Ám mikor egy nagy hatalmú ellenség ismét feltűnik a színen, T’Challa királyként és a Fekete Párducként is próbára tétetik: a félelmetes összecsapás kimenetelén nem pusztán Wakanda, hanem az egész világ sorsa áll. Árulások és veszélyek közepette az ifjú uralkodónak maga mellé kell állítania szövetségeseit és felszínre kell engednie a Fekete Párduc minden erejét, hogy legyőzze ellenfeleit és biztonságban tudhassa népét.


Kritika: Fekete Párduc (Black Panther)

A következő megálló: Wakanda.

SPOILERMENTES!

A Marvel Studios úgy döntött, hogy még mielőtt rátérnének a nagy Thanos elleni küzdelemre, egy kis kitérővel elkalauzol minket Wakanda királyságába.
A Fekete Párduc önálló filmjének története az Amerika Kapitány: Polgárháború cselekményei után veszi fel a fonalat. T'Challa (Chadwick Boseman), apja halálát követően hazatér országába, hogy elfoglalja az őt megillető trónt. Ám a dolgok nem úgy alakulnak ahogy kellene; egy fegyvernepper személyében feltűnik a színen egy régi ismerős, sőt múltbéli dolgok is a felszínre kerülnek.

blackpanther_pic_620.png


Solo: Egy Star Wars-történet (Solo: A Star Wars Story) - magyar előzetes

Hazai bemutató: 2018. május 24.

solo_720_2.png


süti beállítások módosítása