látogató számláló

Pillants bele a Star Wars: Az utolsó Jedik speciális effektjeinek készítésébe!

Az ILM egy kis betekintést engedett a Star Wars: Az utolsó Jedik Oscar-jelölt speciális effektjeinek készítésébe. A film hamarosan kapható lesz DVD-n és Blu-rayen; erről itt írtunk részletesebben.


Hamarosan DVD-n és Blu-rayen a Star Wars: Az utolsó Jedik

Az Egyesült Államokban 2018. március 27-től lesznek megvásárolhatók a Star Wars: Az utolsó Jedik különböző kiadásai, egészen pontosan a DVD, Blu-ray, UHD, Best Buy exkluzív Blu-ray steelbook, Best Buy exkluzív UHD steelbook és Target exkluzív Blu-ray (40 oldalas képeskönyvvel).


Nem kell 31 évet várni a Szárnyas fejvadász 2049-re!

Az Oscar®-díjra jelölt rendező, Denis Villeneuve lélegzetelállítóan látványos filmje 30 évvel a legendás első rész után játszódik, a folytatás készítésében Ridley Scott, a Szárnyas fejvadász rendezője producerként vett részt.
2049-ben a replikánsok kiiktatása még mindig a szárnyas fejvadászok feladata. Egyikük, bizonyos K ügynök (Ryan Gosling) egy rutin feladatnak induló akció közben olyan horderejű felfedezést tesz, amely, ha nyilvánosságra kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Ő azonban végére akar járni az ügynek, ehhez pedig fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét, Rick Deckardot (Harrison Ford), aki 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat. Azt is csak néhányan sejtik, hogy miért...


Az Igazság Ligája hétféle formában érkezik a boltok polcaira

Superman önfeláldozó tettétől hajtva és az emberiségbe vetett hitét visszanyerő Bruce Wayne új szövetségese, Diana Prince segítségét kéri abban, hogy szembesüljenek egy minden eddiginél veszélyesebb ellenféllel. Batman és Wonder Woman azonnal akcióba lendülnek, hogy különleges képességekkel rendelkező embereket toborozva együtt szálljanak szembe az új fenyegetéssel. Csakhogy hiába sikerült olyan hihetetlen hősökből csapatot alakítani, mint Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és a Villám, talán már túl késő ahhoz, hogy megmentsék a világot a katasztrófától.


Bontonfilm: 2018. márciusi megjelenések

Íme a Bontonfilm márciusi DVD/BD kínálata.


süti beállítások módosítása