látogató számláló

2009: Channing Tatum éve

Nem kevesebb, mint 136 százalékot nőtt Channing Tatum ázsiója az IMDb internetes filmportál sztárbarométerén.

Ez azt jelzi, amit a kritikusok már megjósoltak: a 29 éves színész immár komoly sztárnak számít. Idén három nagyszabású produkcióban látható.

Legújabb filmjét, a Közellenségeket magasztalja a kritika, külön kitérve Tatum alakítására. A főgengszter John Dillinger egyik bűntársát, Csinos Floydot alakítja. „Hidegvérű gyilkos, mégis van benne valami megnyerő, és bármilyen furcsa, bizonyos fokú ártatlanság - írja az egyik ítész. -  Ez a pszichopaták sajátja, akik képtelenek beleképzelni magukat áldozataik helyébe, és gondolkodás nélkül húzzák meg a ravaszt. Tatum hátborzongatóan hozza a figurát, olyan eminens diákot látunk, akinek nem merünk hátat fordítani."

A tapasztalt kung-fus Tatum másik filmje a Bunyó, amelyben külvárosi utcai harcost alakít, aki szó szerint felverekszi magát a társadalmi ranglétrán.

Harmadik filmje a régóta várt G.I. Joe: A kobra árnyéka. Tatum Duke-ot, a G.I. Joe kommandós csapat központi figurát alakítja. Ebben a látványos akciófilmben a sztár szintén kamatoztathatta kivételes atlétikai képességeit.

(Public Enemies - hazai bemutató: 2009. július 16.; Fighting - hazai bemutató: 2009. július 30.; G.I. Joe: The Rise of the Cobra - hazai bemutató. 2009. augusztus 6.)


süti beállítások módosítása