látogató számláló

Újabb szerelőt hívhatnak a World War Z forgatókönyvéhez

A helyzet fokozódik: most már a harmadik szakember került szóba, akinek az lenne a dolga, hogy ütős véget faragjon Brad Pitt World War Z című, jórészt Budapesten forgatott zombifilmjének.

A helyzet fokozódik: most már a harmadik szakember került szóba, akinek az lenne a dolga, hogy ütős véget faragjon Brad Pitt World War Z című, jórészt Budapesten forgatott zombifilmjének. Vagy nem. Egyelőre semmi nem biztos, mindenesetre fölmerült, hogy Christopher McQuarrie is beszáll a forgatókönyv megreparálásába. Az író-rendező komoly tekintélyt szerzett magának, mivel állítólag igen jól sikerült legújabb filmje, a Tom Cruise főszereplésével készült Jack Reacher, amelynek McQuarrie forgatókönyvírója és rendezője is volt.

Ami viszont biztos: a World War Z forgatókönyvének megjavítására először Damon Lindelofot (Lost – Eltűntek) kérték fel, aki el is vállalta, de aztán kiderült, mégsem ér rá. Ekkor a szintén a Losttal befutott Drew Goddard vette át a stafétabotot, aki nemrég fejezte be Spielberg Robocalypse című filmjének forgatókönyvét, és ódákat zengenek róla. Goddard derekas munkát végzett, de neki is ott kellett hagynia a zombis projektet más teendők miatt, így merült fel McQuarrie neve. Most a Paramount stúdión múlik, hogy eldöntse: a többszörösen megreparált sztori így is megáll-e a lábán, vagy mégis neki kell futni utoljára újabb szakembert felfogadva, hogy minden tökéletes legyen.

(World War Z – hazai bemutató: 2013. június;

Jack Reacher – hazai bemutató: 2013. január)


süti beállítások módosítása