látogató számláló

Edgar Wright és a Marvel útjai elváltak (frissítve)

A Marvel bejelentette, hogy Edgar Wright, aki olyan filmeket írt és rendezett, mint a Haláli hullák hajnala, a Vaskabátok, a Világvége (vagyis a Cornetto-trilógia) és a Scott Pilgrim a világ ellen, távozott az Ant-Man rendezői posztjáról, mert a stúdió nem úgy képzelte el a filmet, ahogy Wright. (Ez a hír még Joss Whedont, a Bosszúállók rendezőjét is egy kép feltöltésére sarkallta.) Az új rendező kilétét hamarosan bejelentik. Azt nem tudni, hogy Wright Joe Cornish-sal közösen írt forgatókönyvének is búcsút mondanak-e, de a 2015. július 17-re betervezett bemutatót tartani szeretnék, ami már csak 14 hónap.
A film már bejelentett szereplői: Michael Douglas, Paul Rudd, Evangeline Lilly, Patrick WilsonMichael Peña és Corey Stoll.

update: Úgy tűnik, nem lesz Wright-Cornish-féle forgatókönyv. Miután évekig dolgoztak vele, többször újraírva a Marvel atyaúristeneinek instrukcióival, a fejesek kiadták két házi írójuknak, akiket a források nem neveztek meg, de a hírek szerint nem a minőségi munkák az ismérveik. Edgar Wright megvárta, amíg elkészül az átírás, majd miután elolvasta a szegényesebb, egysíkúbb és az ő stílusának nem megfelelő "művet", úgy döntött, köszöni szépen, de viszlát...

Edgar_Wright_Ant-Man_620.jpg

Joss_Whedon_Cornetto.jpg


süti beállítások módosítása