látogató számláló

Még egy kis Jurassic World pletyka

Ha szeretnél meglepődni a filmet látva, azt javaslom, ne olvasd el ezt a bejegyzést. Habár lehet, hogy ezekre a dolgokra nem árt lelkileg felkészülni... De inkább maradjunk annyiban, hogy a következő sorok spoiler-veszélyesek lehetnek!

Az alább olvasható pletyka kb. két hete jelent meg, de eddig valahogy elkerülte a figyelmemet. Azt viszont még mindig nem tudom eldönteni, hogy ezzel egy olyan irányba viszik-e el Michael Crichton örökségét, amilyenbe nem kéne, vagy valami olyat hoznak létre, és képesek úgy tálalni, hogy leesik az állunk - persze mint pozitív reakció.
Korábban már szó esett az idomított dinoszauruszokról és a tudósok által létrehozott hibridekről. Lássuk, hogy néz ki ez a kiszivárogtatott infók szerint.

"A forrásunk szerint egy csomó dinó vs. dinó harcot fogunk látni. Lesznek a dinók között "jófiúk", akiket Chris Pratt karaktere képez ki, például a raptorok és a T-rex. Lesz egy nagy, gonosz dinoszaurusz, amely tintahal-szerűen képes beleolvadni a környezetébe. Okos, mint a velociraptor, az állkapcsa pedig mint egy kígyóé, és úgy terrorizálja a parkot, mint a T-rex. Hogy ez az új dinó lesz-e az egyetlen gonosz, vagy több is lesz, arról egyelőre nincs információ, de az biztos, hogy ő lesz a veszedelem elindítója."

Ezen kívül kiszivárgott a sziget térképe is. Mint látható, a parknak van egy "Jurassic World lagúna" nevű része, ezen kívül azt is írja, hogy Moszaszauruszt is tartanak, tehát igaz lehet a szeptemberi pletyka a víz alatti őslényekről.
Nektek mi a véleményetek ezekről a hírekről?

JW-map-01.jpg

JW-map-02.jpg

JW-map-03.jpg

JW-map-04.jpg

JW-map-05.jpg

JW-map-06.jpg

És a végére egy rajongói alkotás:

JurassicWorld_fan_620.jpg


süti beállítások módosítása