látogató számláló

Vin Diesel népszerűbb, mint Obama, a Beatles, meg még egy csomó minden

Roppant hasznos weboldal az InsideFacebook, amely a népszerű közösségi médium legérdekesebb adatainak gyűjteménye. A legfrissebb összeállításból kiderül például, hogy Vin Diesel a Facebook legnépszerűbb filmsztárja több mint 79 millió lájkkal, és ezzel az amerikai elnököt (41m) ugyanúgy maga mögé utasítja, mint a Beatlest (41m) vagy Beyoncét (62m).

Diesel hallatlan népszerűsége valószínűleg nemcsak annak tudható be, hogy a világ egyik legsikeresebb mozis szériája, a Halálos iramban sztárja immár több mint egy évtizede, hanem annak is, hogy roppant aktív a közösségi médiában. Folyton posztol valamilyen üzenetet a rajongóknak, és a magánéletébe ugyanúgy bepillantást enged, mint a színfalak mögötti munkába vagy saját magvas gondolataiba. Ügyesen játszik az érzelmek skáláján, hol macsó oldalát mutatja, hol meg elérzékenyül, máskor a humorát villantja meg, és ezzel folyamatosan ébren tudja tartani a rajongók érdeklődését, mintha csak egy véget nem érő tévésorozat közönsége lennének.

Azt is Diesel egyik friss posztjából lehet tudni, hogy a Halálos iramban 7 készítése már az utómunkánál tart, a digitális csapat dolgozik a látványos trükkökön.

(Fast and Furious 7 - hazai bemutató: 2015. április 9.)

VinDiesel_fb_2014jun19.jpg


süti beállítások módosítása