látogató számláló

A robbanó épület, a 9/11-es dátum, és az ausztrál TMNT-plakát esete

"Aki úgy gondolta, hogy ez a plakát jó ötlet, megnézte dátumot?? Vagy csak azt gondolta, senki nem veszi észre, vagy senkit nem érdekel?" - írta felháborodva a Twitter egyik felhasználója, amikor a Paramount feltöltötte az oldalra a Tini nindzsa teknőcök c. film ausztrál plakátját, melyen a címszereplők mögött egy robbanó épület látható, és alatta az ausztrál bemutató dátuma: szeptember 11. "Ez a poszter...szeptember 11-es premierdátummal??? Minden, ami ezzel a projekttel kapcsolatos, bűzlik." - fakadt ki egy másik felhasználó. Persze volt olyan is, aki humorral reagált a képre: "Engem ez a TMNT 9/11 plakát nem sértett meg, de felvetődött néhány kérdés. Hol voltak a teknősök azon a végzetes reggelen?"
A sok indulatos reakciót látva a Paramount törölte a tweetet és a kapcsolódó Facebook oldalról is lekerült a poszter. (A plakát magyar változata ide kattintva tekinthető meg, a magyar előzetes pedig itt.)

ui.: Nem érdekel sem a politika, sem az összeesküvés-elméletek. Kérem ezt figyelembe venni az esetleges hozzászólásoknál! Köszönöm!

TMNT_sept11.jpg


süti beállítások módosítása