látogató számláló

Játék: nyerj belépőt a Zoolander 2 (Zoolander No. 2) premier előtti vetítésére!

Kék Acél. La Tigra. Magnum... Egy arc, amely elég erős ahhoz, hogy megállítson egy kínai dobócsillagot a levegőben, és keresztezze egy gonosz géniusz világuralmi terveit. Csak egyetlen férfimodell van, aki képes ilyen szépséget és erőt felmutatni egy csücsörrel: Derek Zoolander.
Zoolander 2 c. filmet most 3 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Feltételek a folytatásban.

Nyerj páros belépőt az Zoolander 2 premier előtti vetítésére, amely 2016. március 16-án este lesz egy budapesti moziban! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a blogbejegyzést az üzenőfaladon a #nyereményjáték hashtaggel, és küldd el e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya "Kék Acél" legyen (idézőjel nélkül).

A leveleket március 14-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és legkésőbb a vetítés napján e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Ha valami esetleg nem érthető, kérdezzetek bátran akár itt, akár Facebook oldalunkon.
Sok szerencsét mindenkinek!

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!


süti beállítások módosítása