látogató számláló

Új fejezet a hazai házimozis forgalmazásban: összefog a Pro Video és a Gamma Home Entertainment

Ismét megjelennek itthon a nagy hollywoodi stúdiók filmjei, amelyről a GHE (a Bontonfilm korábbi hazai képviselője) és PV együtt gondoskodik.

2020 októberétől új fejezet kezdődik a hazai házimozis forgalmazásban:

összefog a Pro Video Film & Distribution Kft. és a Gamma Home Entertainment Kft.!

Az iparág két nagy szereplője, a Pro Video Film & Distribution Kft. (PV) és a Gamma Home Entertainment Kft. (GHE) együttműködésének köszönhetően októbertől ismét megjelennek a legnagyobb hollywoodi stúdiók filmjei Magyarországon. A széleskörű kínálatban a Walt Disney Studios, a Paramount Pictures, a Warner Bros. és a Sony Pictures alkotásai válnak elérhetővé a házimozi hazai hívei számára DVD-n, Blu-rayen vagy éppen 4K UHD-n. Amint az élet visszatér a rendes kerékvágásba, természetesen az újdonságok is rendre megjelennek majd, de míg nem számolhatunk friss filmekkel, addig is lesz mit a polcra tennie a filmgyűjtőknek: végre kapható lesz többek között az Oroszlánkirály (2019), a Toy Story 4., az Aladdin (2019) és a Jégvarázs 2. is DVD-n, a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk, a Jumanji - A következő szint és a Sonic, a sündisznó pedig többféle változatban.

A gyakorlatban ez az összefogás azt jelenti, hogy a GHE lesz a felelős a magyar piacon az értékesítésért, a forgalmazásért, a PR-tevékenységért, és szorosan együttműködik majd a PV-vel a marketing stratégiák megvalósításában és a piac fejlesztésében. A két cég bízik abban, hogy ez a rendkívüli lépés garanciát jelenthet arra, hogy még sokáig gyűjthessük a filmeket.

Hamarosan bővebb információval jelentkezünk!


süti beállítások módosítása