látogató számláló

WandaVision - EW címlap + képek

A Marvel Filmes Univerzum elsőként debütáló Disney+-os sorozata – melynek forgatása állítólag a napokban fejeződött be – már a kanyarban van. Bár egy szeptemberi Disney+ promó még idénre ígérte, egyes pletykák szerint minden esély megvan rá, hogy csak januári bemutató legyen belőle. (Az Entertainment Weekly új cikke konkrétan téli premiert említ.)
Minden esetre egy előzetest már kaptunk az egyébként hatszor egyórás játékidejű sorozathoz, és a már említett Entertainment Weekly tegnap exkluzív képeket is bemutatott, illetve a decemberi számának borítójára is a WandaVision címszereplőit tette. wandavision_ew_cover_1000.png

Kevin Feige, a Marvel Studios atyaúristene azt is elárulta, hogy a sorozat közvetlenül felvezeti a 2022-re tervezett Doctor Strange in the Multiverse of Madness c. filmet, melyben Benedict Cumberbatch mellett Elizabeth Olsen Skarlát Boszorkánya is fontos szerepet kap majd.

update (2020. 11. 12.): Kiderült a premier dátuma: 2021. január 15.

És még egy érdekesség: a WandaVision '50-es évek sitcomjait idéző első, fekete-fehér epizódját élő stúdióközönség előtt vették fel – nagyon szigorú titoktartási szerződést aláíratva a szerencsés nézőkkel.


süti beállítások módosítása