látogató számláló

Az Igazság Ligája: Rendezői változat (Justice League: Director’s Cut) - teaser #2

Nemrégiben jogi okok miatt lekerült a YouTube-ról Az Igazság Ligája rendezői változatának első előzetese, ugyanis a YouTube rendszere szerint az HBO Max nem rendelkezett a trailerben hallható Leonard Cohen-dal jogaival.
Az a videó azóta sem vált újra elérhetővé a streaming-szolgáltató YouTube csatornáján, viszont Zack Snyder tegnap bemutatta a trailer új változatát (fekete-fehérben), amiben a dal ugyanaz, viszont néhány snittet lecseréltek. Az HBO Max pedig feltöltötte az új kedvcsináló színes verzióját. (Alant mindkettőt megtekinthetitek, valamint a korábbi és a mostani teaser összehasonlítását is.)

Az augusztusi előzetes óta egyébként címet is váltott a projekt, hiszen akkor még Zack Snyder's Justice League-ként ismerhettük – bár a videó indexképére még mindig ez van írva. Szintén augusztusban derült ki az is, hogy a Snyder-féle Az Igazság Ligája négyrészes minisorozatként debütál (epizódonként egy-egy órányi játékidővel), de a rendező azt ígérte, lesz mód az egyben, egy filmként történő megtekintésre is. Továbbá megnyugtatta az HBO Max nélküli országokban élő rajongókat: dolgoznak rajta, hogy hozzájuk is eljuttassák valahogy. A premier 2021-ben esedékes. justiceleague_snydercut_maxresdefault.png

Az előző és az új teaser összehasonlítása:


süti beállítások módosítása