látogató számláló

A Zsaruk becsülete

Megsebesül négy rendőr: kettő halálosan, kettő életveszélyesen. Egy New York-i drograzzia tragikus következményei ezek, aminek a kivizsgálásával Ray Tierney nyomozót bízzák meg. Tierney azonban nem csak emiatt áll kapcsolatban az üggyel: a tőrbe csalt rendőröknek a bátyja volt a parancsnoka, sógora pedig, aki szintén rendőr, gyakran velük járőrözött. Minél több bizonyíték kerül elő, Ray és családtagjai között annál feszültebb lesz a viszony, a testvéri kötelék pedig annál jobban gyengül.

Az Edward Norton, Colin Farrell, Jon Voight és Noah Emmerich főszereplésével készült kőkemény krimiben egy többgenerációs rendőrfamília tagjai a kőkemény valósággal és könyörtelen döntési helyzetekkel szembesülnek - A zsaruk becsülete megmutatja, mi történik, ha egy család tagjai a törvény ellentétes oldalaira kerülnek.

A Zsaruk becsülete 2009. április 14-én jelenik meg az FHE gondozásában, DD5.1-es magyar és angol hanggal és felirattal, valamint 1.85:1-es képaránnyal és a következő magyar feliratos extrával:

  • A becsület forrása - Így készült A zsaruk becsülete

süti beállítások módosítása