látogató számláló

Obama megverte Brad Pittet, aki gatyában vágott vissza

Az amerikai elnök a világ legstílusosabb embere.

Az amerikai elnök a világ legstílusosabb embere - derül ki egy friss felmérésből. Ezzel Barack Obama maga mögé utasította Brad Pittet, mert ő csak második a listán. - Az elnöknek kitűnő a stílusérzéke, pedig ez nem jellemző a politikusokra - magyarázza az eredményt Jonathan Heilbron, a 3000 főn végzett felmérést megrendelő cég igazgatója. - Brad Pitt is annak köszönheti előkelő helyezését, hogy szomkingban ugyanolyan lehengerlő tud lenni, mint szakadt farmerben.

            A harmadik helyet természetesen David Beckham szerezte meg, a negyediket a 007-es Daniel Craig, az ötödiket Al Pacino.

            Brad biztosan nem kap sírógörcsöt az eredmény miatt, mert egy másik felmérés őt hozta ki győztesnek. A közelgő Apák Napja tiszteletére egy cég azt a kérdést tette fel a hölgyeknek, ki az a családapa, akit legszívesebben látnának alsóneműben. Itt Brad lett az első, megelőzve Matthew McConaugheyt, Hugh Jackmant és Will Smith-t. Barack Obama csak az ötödik lett, talán mert elnöki pozíciójához méltatlan, hogy valaki gatyában képzelje el őt.

Brad Pittet legközelebb egyenruhában láthatjuk a Becstelen brigantyk című Tarantino-filmben. (Inglourious Basterds - hazai bemutató: 2009. augusztus 20.)

süti beállítások módosítása