látogató számláló

Derűlt égből palacsinta

A mozi alapvetően bolondos műfaj, és szerencsére, mindig újabb furcsaságok születnek belőle.

A mozi alapvetően bolondos műfaj, és szerencsére, mindig újabb furcsaságok születnek belőle. A Derült égből fasírt (Cloudy With a Chance of Meatballs, hazai bemutató: szeptember 24.) című animációs vígjáték kapcsán például valószínűleg extra méretű bolondság készül: a világ legnagyobb palacsintája. Egy bostoni gasztroklub szeptemberre óriáspalacsinta-sütő versenyt hirdetett. A módszer nincs kikötve, a viadal nyitott, tehát bárki, bárhogyan próbálkozhat a minél nagyobb édesség elkészítésével. A szervezők néhány hírességet is meghívtak: Anna Faris gyümölcsös, James Caan pedig sajtos óriáspalacsintát ígér.

Az ötlet  a Derült égből fasírt-ból származik. Az Amerika-szerte nagyon népszerű könyv alapján készült animációs vígjáték ugyanis egy ifjú feltalálóról szól, aki megalkotja az esőből ételt készítő gépet. Amikor azonban a masina meghibásodik, hatalmas hamburgerek és pizzák zuhognak az égből - és fenyegetik az emberiséget.

Jó hír azoknak, akiknek azonnal étvágya támad az ilyenfajta versenyekre: a szervezők szeretnék nemzetközivé szélesíteni az óriáspalacsinta-olimpiát, bár még nem tudják, hogyan.

süti beállítások módosítása