látogató számláló

Kristen Stewart még mindig könnyen zavarba jön

Elég egyetlen ártatlan kérdés, és Kristen Stewart máris zavarba jön, amikor interjút ad. Ennek következtében legutóbbi interjúja közben 15 perc alatt pontosan tizenkilencszer tekerte lófarokba a haját.

Elég egyetlen ártatlan kérdés, és Kristen Stewart máris zavarba jön, amikor interjút ad. Ennek következtében legutóbbi interjúja közben 15 perc alatt pontosan tizenkilencszer tekerte lófarokba a haját. Mindezt jobbról balra, és persze eredménytelenül, hiszen hajgumi híján tincsei azonnal kibomlottak, amint elengedte őket.

A 21 éves színésznő éppen befejezte a Hófehér és a vadász című fantasy forgatását, és az ezzel kapcsolatos egyszerű kérdéssel sikerült zavarba hozni. Az újságíró mindössze arra volt kíváncsi, hogy kis korában milyen tündérmeséket olvastak neki, és ez mennyiben segített neki Hófehér karakterének felépítésében. A kérdés befejezése után Kristen azonnal elkezdte tekerni a haját jobbról balra, mégpedig azért, mert mint válaszából kiderült, kiskorában egyetlen árva tündérmesét sem olvastak neki, ezért a forgatókönyv alapján dolgozta ki Hófehért.

(Snow White and the Huntsman – hazai bemutató: 2012. május 31.)


süti beállítások módosítása