látogató számláló

Jeremy Renner civilben is betegre keresi magát

Nem kell attól tartani, hogy koldusbotra jut a kétszeres Oscar-jelölt Jeremy Renner, ha a producerek megorrolnak rá, és nem kap több filmszerepet. A színész ugyanis civilben házakat vásárol üzlettársával, luxuspalotává alakítja őket, aztán az eredeti vételár többszöröséért eladja őket.

Nem kell attól tartani, hogy koldusbotra jut a kétszeres Oscar-jelölt Jeremy Renner, ha a producerek megorrolnak rá, és nem kap több filmszerepet. A színész ugyanis civilben házakat vásárol üzlettársával, luxuspalotává alakítja őket, aztán az eredeti vételár többszöröséért eladja őket. Legújabb ajánlata ingatlanos karrierjének eddigi legnagyobb projektje: egy hétmillió dollárért vett villát kínál 24,9 millióért. Persze nem minden alap nélkül drágult meg a létesítmény, mert a kéthektáros birtokon álló art deco stílusú épületet igazi kéjlakká alakították át. Van benne borospince, mozi, öt darab kandallós nappali, tizenegy fürdőszoba, hat hálószoba és még ezer négyzetméter egyéb lakótér. Természetesen úszómedence és wellnessrészleg is tartozik hozzá, ezért a majdnem 25 millió dolláros - 5,6 milliárd forint - vételár igazán nem tűnik soknak.

Jeremy Rennert legközelebb a Boszorkányvadászok főszerepében láthatjuk. Jancsi és Juliska meséje új változatban elevenedik meg: a már felnőtt János és Júlia (Gemma Arterton) tűzzel-vassal irtja a boszorkányokat, amíg szembe nem találja magát a főboszorkánnyal (Famke Janssen) és az elvetemült augsburgi főbíróval (Peter Stormare).

(Hansel & Gretel - Witch Hunters 3D - hazai bemutató: 2013. február 7.)


süti beállítások módosítása