látogató számláló

Die Hard, Budapest

A múlt nyáron Budapest hónapokra Moszkvává változott, és tegnap egyetlen estére újra orosz hangulatot árasztott a Cinema City Aréna.

A múlt nyáron Budapest hónapokra Moszkvává változott, és tegnap egyetlen estére újra orosz hangulatot árasztott a Cinema City Aréna. A Die Hard – Drágább, mint az életed (16) (A Good Day To Die Hard, a mozikban) hazai gálapremierjére összegyűlő kíváncsi hírességeket balalajka zene, kaviár, hering, mobiljáték és Bruce Willis kedvenc vodkája fogadta. Ők voltak azok, akik először láthatták magyarul, a Budapesten forgatott, Moszkvában és Csernobilban játszódó, különleges akciófilmet, a Die Hard ötödik részét.

A hihetetlen tempójú, vadul látványos filmet színészek, celebek, közéleti személyiségek és politikusok együtt izgulták végig. A történet szerint a mindig cinikus nyugalmú John McClane azért utazik az orosz fővárosba, hogy megmentse maffiaügybe keveredett fiát. Bruce Willis és Jai Courtney mellett szerepet kapott a filmben jó pár hazai híresség is. Kamarás Iván, Fenyő Iván és Kertész Péter természetesen eljött a gálapremierre, és velük izgulta végig a filmet a Pindroch Csaba-Verebes Linda pár, Balázsovits Edit vagy Kiszel Tünde is. A film másik két sztárja, Árpa Attila és Ganxsta „Döglégy” Zolee a helyszínen már a világpremier előtt kipróbálhatta a magyar fejlesztésű, hivatalos mobiljátékot, a DIE Hardot. A nézők között volt a film stáblistáján is szereplő filmipari kormánybiztos, korábbi Die Hard-filmek producere, Andy Vajna, valamint Tarlós István a lányával, Rogán Antal pedig a feleségével izgulta végig John McClane legújabb kalandját.

Ganxsta Zolee szerint: „Nagyon tetszett a legújabb Die Hard film, tele volt akcióval és poénnal. Az különösen szuper volt, hogy mi is szerepeltünk egy ekkora produkcióban. Ráadásul, aki ilyen életművet letesz az asztalra, mint Bruce Willis, azzal megtiszteltetés egy filmben lenni.

A Die Hard – Drágább, mint az életed mától látható a hazai mozikban, természetesen az IMAX moziban is.

A díszbemutatóról további képeket találsz ide kattintva.


süti beállítások módosítása