látogató számláló

Sikerfilmekkel mutatkozik be az A Company Hungary

A berlini székhelyű A COMPANY cégcsoport  hazai leányvállalata, a Budapest Film Kft. már évtizedek óta a szakma meghatározó szereplője. Idén októbertől a cégcsoport másik magyarországi leányvállalata, az A COMPANY HUNGARY is belép a moziforgalmazói piacra, ahol külföldi és hazai közönségfilmekkel fogja  képviseltetni magát. A tulajdonosok és a vezetés biztos benne, hogy a Budapest Film Kft-vel közös forgalmazói csapat tudásával, tapasztalatával és lelkesedésével sikerre fogja vinni ezeket a filmeket.

"Nagy izgalommal vágunk bele a közönségfilmek forgalmazásába az A COMPANY HUNGARY brand alatt, és úgy véljük, az elkövetkező évek kínálata rendkívül erős lesz a cégcsoport részéről. Októberben hozzuk el a hazai mozikba a Machete gyilkol című akciófilmet, amit olyan nemzetközi produkciók követnek majd, mint a Sin City 2 vagy az I, Frankenstein." – nyilatkozta Claudia Nador, az A COMPANY HUNGARY ügyvezető igazgatója.

Az A COMPANY HUNGARY célja, hogy független forgalmazóként olyan nagyszabású sikerfilmeket hozzon el Magyarországra, amelyekkel garantálja az igényes szórakoztatást. A Machete gyilkol mellett a cég még 2013-ban bemutatja az USA-ban két hete listavezető A komornyik (The Butler) című filmet, majd 2014-ben a Robert Rodriguez által rendezett Sin City 2.-t, valamint az IMAX-ben és 3D-ben is mozi forgalmazásba kerülő I, Frankenstein című filmet.

A nemzetközi produkciókon túl az A COMPANY HUNGARY kiemelt figyelmet fordít a magyar filmek bemutatására. Október 24-én kerül a hazai mozikba az Isteni műszak című vígjáték, jövőre pedig további 6-8 magyar alkotás bemutatását tervezi a forgalmazó.

"Tehetséges és tapasztalt csapattal vágunk bele a magyar filmek forgalmazásába, és nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy számos hazai mozifilmet mutathatunk be az A COMPANY HUNGARY brand alatt. Cégünk filozófiája, hogy támogatjuk a hazai produkciókat és minőségi magyar filmeket mutatunk be a nagyközönségnek" – kommentálta Claudia Nador az új cég felbukkanásának hírét.

Az A COMPANY FILMED ENTERTAINMENT AG. anyacéget 2002-ben alapították és leányvállalataival együtt mára az egyik meghatározó jogkereskedő társaságává vált Közép-Kelet-Európában, a FÁK államaiban és Vietnámban. A mozifilmek forgalmazása mellett a cégcsoport mintegy 750 filmet magába foglaló katalógusát a régió több mint 50 tv csatornája vetíti, és a filmek megtalálhatóak a környező országok vezető video-on-demand szolgáltatóinak kínálatában is.

Az A COMPANY HUNGARY tervezett bemutatói:

2013. október 17.: Machete gyilkol (Machete Kills) - előzetes itt
2013. október 24.: Isteni műszak - előzetes itt
2013. november 21.: A komornyik (The Butler)
2014.: I, Frankenstein; Sin City: A Dame to Kill For; Agent Century 21; The Coup, Passenger

machete_kills_ver10_620.jpg
isteni_muszak_620.jpg


süti beállítások módosítása