látogató számláló

Visszajött!

Tegnap megkezdődött a Terminator: Genesis forgatása. Alább egy képet láthattok a csapóról, melyen a "R.I.P. Sarah" felirat nem Sarah Connornak szól, hanem Sarah Elizabeth Jones-nak, aki second camera assistantként működött közre a Midnight Rider c. film forgatásán, ahol 27 évesen vonatbalesetben hunyt el egy jelenet felvétele közben. (A Terminátor stábján kívül gyakorlatilag egész Hollywood emléket állít neki. Ezekből a Slates for Sarah Facebook oldalon tudtok szemezgetni.)
A második képen pedig Arnoldot láthatjátok, 11 év után ismét a T-800 bőrében. (Értitek, "bőrében"!)
A történetről nem tudunk sokat, csupán annyit, hogy ugrálni fognak az időben, ezáltal megismerhetjük Sarah Connor (Emilia Clarke) fiatalkori éveit és szüleit, látogatást teszünk az '50-es években, de John Connor (Jason Clarke) és Kyle Reese (Jai Courtney) is megjelenik. Tehát a film egyszerre lesz előzményfilm, folytatás és reboot, megnyitva ezzel egy új trilógiát. Iparkodniuk kell, mert 2019-től újra James Cameron kezében lesznek a jogok, akinek egyébként tetszikTerminator: Genesis ötlete.
És bár nem könnyű észrevenni, Arnie is öregedett, ám ezt a filmben azzal magyarázzák, hogy élő szövet van azon a bizonyos fémvázon, ezért az emberekhez hasonlóan a címszereplő bőre is öregszik, még ha nem is olyan gyorsan, mint az embereké. (Csak szerintem gyenge ez a magyarázat?)

Terminator_Genesis_01.jpg

Terminator_Genesis_02.jpg


süti beállítások módosítása